Zwariowana wariatkaCaly dzień siedziałam u szefa w gabinecie a ten drinowal i mi wymyslal i napiep….lal na wyniki wyborow Jutro go pewnie nie będzie - naszczescie Po pracy zrobiłam obiad i stwierdziłam ze pojade do rodzicow - i jade a za mna jedzie jakies busisko i trabi !!!! to wkurzona mu zjechałam a jak mnie wyprzedzal to oczywiście się nie powstrzymałam i mu pokazałam fucka !!!!! ja patrze a to mój tata bo sobie busika kupil - zajechałam wyszłam z samochodu i mi tez pokazal fucka !!!!! no rodzina wariatow !!!! Pozniej się przejechałam - pierwszy raz jechałam busem - zajefajnie
reklama
Dziewczyny czy slyszalyscie coś o nowym projekcie ustawy dotyczącym leczenia niepłodności? Próbuje dotrzeć do jego treści ale nie widzę nic
Niestety nie słyszałam o takim leczeniu...
bazylia128
Fanka BB :)
z toba wszystko dobrze to ja jestem niezle jeb...taWeź, bo mnie aż gęba boli ze śmiechu, aż mój się na mnie gapi jakbym jebnie...ta była i pyta czy się dobrze czuje
Margoolcia
Dziś moja endokrynolog nawiązała do tematu. Kiedy jej odpowiedzialam że krążył artykuł ale z 2012 ona zaprzeczyła że to teraz. Więc zdębiałam
Kuźwa, co za rodzinka . . Tata się Ciebie za cholercie nie wyprzeCaly dzień siedziałam u szefa w gabinecie a ten drinowal i mi wymyslal i napiep….lal na wyniki wyborow Jutro go pewnie nie będzie - naszczescie Po pracy zrobiłam obiad i stwierdziłam ze pojade do rodzicow - i jade a za mna jedzie jakies busisko i trabi !!!! to wkurzona mu zjechałam a jak mnie wyprzedzal to oczywiście się nie powstrzymałam i mu pokazałam fucka !!!!! ja patrze a to mój tata bo sobie busika kupil - zajechałam wyszłam z samochodu i mi tez pokazal fucka !!!!! no rodzina wariatow !!!! Pozniej się przejechałam - pierwszy raz jechałam busem - zajefajnie
Ja też lubię jeździć busem . Siwy ma żeby motor wozić. Tak wysoko się siedzi i czuć że ma się władzę . Tylko zapitalać nie można
Ostatnia edycja:
O czym ty piszesz? Bo nie kumam? Zakaz aborcji chcieli ostatnio przemycić w tarczy ale o zmianie w ustawie dt. Niepłodności nic nie słyszałam ..???Dziś moja endokrynolog nawiązała do tematu. Kiedy jej odpowiedzialam że krążył artykuł ale z 2012 ona zaprzeczyła że to teraz. Więc zdębiałam
Uffff, wreszcie nie będziesz stękać . To oczywiście żart, nie obrażaj sięHej dziewczyny, dzwonili z kliniki i potwierdzili ze w środę o godzinie 10:00 punkcja Dzisiaj ostatni zastrzyk Buserelin (nareszcie) i o 22:00 HCG i koniec z zastrzykami Jak ja się cieszę
Ostatnia edycja:
bazylia128
Co ja tu za farmazony pisze Jeszcze zyje dniem wczorajszym w Tym tygodniu w czwartek, jestem 3 dzień na progu i heparyniew przyszłym tygodniu
cikulinka
Zdolna bestia z ciebie :*Pokażę wam tę moją tujkę- wyjątkowo mi wyszła Ma się tę rękę
Zobacz załącznik 1147711Zobacz załącznik 1147712
reklama
z toba wszystko dobrze to ja jestem niezle jeb...ta
Ja troszkę też, uwierz Mamy troszkę podobne charaktery tylko że Ty trochę większy świr jak ja
Podziel się: