Jeeeeju, dlaczego Ty nie mieszkasz w PL łajzo WHYYYYYYYYYYA ja się kurde zastanawiałam czy to napisać
reklama
ZajebistePokażę wam tę moją tujkę- wyjątkowo mi wyszła Ma się tę rękę
Zobacz załącznik 1147711Zobacz załącznik 1147712
Margoolcia
Fanka BB :)
Nie mam pojęcia. Mi kazali czekać do 20 tego lipca z badaniamiRaczej w piątek, w weekendy u nas labo nieczynne przez wirusa ( bo przecież wirus w weekendy atakuje ). Będzie juz wiadomo, co nie? 7dpt
Margoolcia
Rewelacja!!!!!! Piękniejszej sprężyny nie widziałamPokażę wam tę moją tujkę- wyjątkowo mi wyszła Ma się tę rękę
Zobacz załącznik 1147711Zobacz załącznik 1147712
Dziękuję, ze 3 lata już ją formuję i dopiero w tym roku ładnie wyszłaRewelacja!!!!!! Piękniejszej sprężyny nie widziałam ❤
Czarna1985
Tak o to może i mi zrobia. Mi wcześniej lekarz mowil ze do 10 dnia cyklu robia. Ciekawa jestem co mi lekarz powie. Jeszcze prawie 8 h mi zostało ale nic jakos musze wytrzymać. Właśnie wstalam, cos zjemy i moze jakis spacerek nad morze sie przejdziemyStrasznie to wkurzające, ze nic nie można zaplanować, że zawsze coś wyskoczy... Jak nie urok to sraczka
Ja miałam histero ok 20dc czy po 20dc, coś takiego
Czarna1985
Super kochana. Ciesze sie razem z z Tobą ❤Dziewczyny właśnie wyszłam Pani powiedziała że jestem gotowa na egg collection Dali mi tylko tabletki które muszę brać Cabergoline i w środę lub czwartek punkcja Zadzwonia dzisiaj popołudniu żeby mi powiedzieć
Margoolcia
@fretka84 czy pijesz kawę po transferze? Nie wiem czy możemy.Dziękuję, ze 3 lata już ją formuję i dopiero w tym roku ładnie wyszła
reklama
Czarna1985
Dziękuję kochanaJejku wiem co przeżywasz kochana, za każdym razem jak latałam na crio miałam takie obawy, że coś będzie nie tak i transfer się nie odbędzie ;( głupie to, jeszcze sobie dokładamy stresu. na nic nie masz już wpływu. Trzymam mocno kciuki żeby endo było piękne i gotowe
Podziel się: