Jak nie będą chcieli zrobić to niech Ci wytłumaczy dlaczego. Ja robiłam w szpitalu w Szczecinie w grudniu i teraz dokładnie sprawdziłam - to był 19dc. Upieraj się przy tej histeroTak o to może i mi zrobia. Mi wcześniej lekarz mowil ze do 10 dnia cyklu robia. Ciekawa jestem co mi lekarz powie. Jeszcze prawie 8 h mi zostało ale nic jakos musze wytrzymać. Właśnie wstalam, cos zjemy i moze jakis spacerek nad morze sie przejdziemy
reklama
Ja pitole dziewczyno ale Ty zdolniacha jesteś!!! Piękna tujka No i ręka oczywiścieRęka trenowana na męzu
Przepraszam za moje zbereźne żarty, ale to silniejsze ode mnie
Czarna1985
Fanka BB :)
Tak zrobię tylko wiesz moj lekarz jest na urlopie i ide do innego. Ja to zawsze mam pod górkę . Jak cos zaplanuje to zawsze wychodzi dupa. No nic bede go cisnąć i tyle. Mozemy tu zostac pare dni jak będzie trzeba bo mieszkanie mam do 23. Jeszcze kilka godzin i sie dowiemyJak nie będą chcieli zrobić to niech Ci wytłumaczy dlaczego. Ja robiłam w szpitalu w Szczecinie w grudniu i teraz dokładnie sprawdziłam - to był 19dc. Upieraj się przy tej histero
Piję jedną dziennie - w weekendy 2 dziennie. Wiesz, ja żyję normalnie bo juz było trochę tych porażek. Może przy pierwszej inseminacji i przy pierwszym transferze mega na siebie uważałam, ale teraz to moja wiara w sukces jest baaardzo niziutko Tylko przestałam ćwiczyć i ganiać ze szpadlem po ogródku@fretka84 czy pijesz kawę po transferze? Nie wiem czy możemy.
Jej, dziękuję, cudownie widzieć ze doceniacie takie cuś Mąż tylko powiedział: no może być A ja z godzinę tam skakałam z sekatoremJa pitole dziewczyno ale Ty zdolniacha jesteś!!! Piękna tujka No i ręka oczywiście
Super kochana. Ciesze sie razem z z Tobą ❤
Dziękuję Teraz ja za Ciebie trzymam kciuki
Ananasowa93
Fanka BB :)
japierdziele dziewczyny ja już nie kumam czemu mam ciagle pod górkę. W pracy przenieśli mnie na inne stanowisko do księgowości i godziny pracy mi się zmieni jak wszystko poustawiał do in vitro co coś musi się zajebac. Podziwiam kobiety które pracują i podchodzą do in vitro X razy bo to jest masakra
Biedna wiem coś o tym .. a może porozmawiać z szefem jaka sytuacja .. może zostawia CiEjeszcze Jakiś czasjapierdziele dziewczyny ja już nie kumam czemu mam ciagle pod górkę. W pracy przenieśli mnie na inne stanowisko do księgowości i godziny pracy mi się zmieni jak wszystko poustawiał do in vitro co coś musi się zajebac. Podziwiam kobiety które pracują i podchodzą do in vitro X razy bo to jest masakra
reklama
Ja tez Cię love bardzoJeeeeju, dlaczego Ty nie mieszkasz w PL łajzo WHYYYYYYYYYY
Podziel się: