reklama
Super kochana ❤teraz byle by te dni do punkcji nam zleciały i będzie prawie z górki trzymam ogromne
Obyyyy Dziękujeee, ja za Ciebie też trzymam mocne Oby się udało
Pchełka216
Fanka BB :)
dziewczyny tak WGL. ja mam w domu gonal. został mi że stymulacji, myślę że z połowa 450 jest. trzymam to w lodowce i generalnie od otwarcia był w temp. poniżej 25 stopni. Jakby co to mogę się podzielić, choć mam mieszane uczucia czy sama bym chciała nie prosto z apteki....Kurcze, ledwo w piatek zostawiłam w aptece 150euro za clexane (później rozkminilam że następna paczkę spróbuję z Polski zdobyc) i zamówiłam Granocyte z Francji za 280euro 5 sztuk, to niestety nie zdążą przyjść i teraz w aptece za jedną porcję zapłaciłam jeszcze 106. Za kilka dni skończy mi się utrogest, ale to na szczęście tylko jakieś 56.
Granocyte z Francji są w ciul tańsze niż tu, ale nie chcę za dużo na raz zamówić, żeby nie było że coś pójdzie nie tak, a ja zostanę w domu z w ciul drogimi niepotrzebnymi mi lekami.
Od immunolog mam rozpiskę leków na kilka tygodni ciąży, ale na dole notatka że w razie ciąży mam się do nich odezwać. I myślałam że zrobię to jutro jak będzie po drugiej becie. Pewnie w ich kierunku też znowu będzie trzeba jakieś pieniążki wyciągnąć, i wolałabym jak najszybciej dostać rachunek z kliniki, żeby im przelew zrobić i wiedzieć ile mi na koncie zostanie i jak to zagospodarować. Na szczęście część kosztów za te główne rzeczy takie jak leki do stymulacji, punkcja, transfer, zwróci mi kasa chorych, to chociaż to trochę pomoże.
Raczej w piątek, w weekendy u nas labo nieczynne przez wirusa ( bo przecież wirus w weekendy atakuje ). Będzie juz wiadomo, co nie? 7dpt@fredka84 kiedy beta w pt? Czy wcześniej ? :-)
6 dpt już będzie wiadomo wiec 7dpt tym bardziej:-) trzymam kciukiRaczej w piątek, w weekendy u nas labo nieczynne przez wirusa ( bo przecież wirus w weekendy atakuje ). Będzie juz wiadomo, co nie? 7dpt
SuperDziewczyny właśnie wyszłam Pani powiedziała że jestem gotowa na egg collection Dali mi tylko tabletki które muszę brać Cabergoline i w środę lub czwartek punkcja Zadzwonia dzisiaj popołudniu żeby mi powiedzieć
motylek24
Ja swoje leki że stymulacji zostawiłam w klinice. Chciałam aby przekazank je komuś kto nie ma refundacji. Położona zleciła zostawić w klinice.dziewczyny tak WGL. ja mam w domu gonal. został mi że stymulacji, myślę że z połowa 450 jest. trzymam to w lodowce i generalnie od otwarcia był w temp. poniżej 25 stopni. Jakby co to mogę się podzielić, choć mam mieszane uczucia czy sama bym chciała nie prosto z apteki....
reklama
nieagatka
Na corone?Ja mam anestezjologa w piątek i wymaz z nosa fuuuuu chyba nie dam rady tego zrobić :-(
Jeśli tak to nie zazdroszczę - okropne to jest. Masz tylko z nosa? Ja mialam nos + gardlo [emoji2961]
Podziel się: