reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gotadora - będziesz mieć piękną betkę. Nie denerwuj się kochana. Maluszki masz przebadane na maks, więc wszystko będzie dobrze. A propo jakie leki teraz bierzesz po transferze?

Kinga :-) dziękuje ... teraz mam 3x6 luteiny dowcipnej, 3x2 luteiny podjezykowej, 3x1 estrofem dowcipnie , 1x1 folik 5mg i w razie co moge brać nospe

sony w piątek jadę, jak mnie ktoś zawiezie, bo chyba lepiej nie prowadzić auta, co?
gotadora mąż mi kupił melisę, to już będzie lepiej:-)
a syropek Prenolan jest pyszny!polecam!

Matko dziewczyny w jakim Wy tempie piszecie...człowiek do pracy pojdzie, wraca a tutaj 10 stron zapisanych:szok::szok::szok:

Gotadora zazdroszcze Ci teraz tego czasu...głaskaj też brzuszek od cioć z forum:p

A mam dziewczyny pytanie...bo rozumiem, ze zaraz po transferze powinno się bbyć na zwolnieniu bądź urlopie?? I potem już do końca ciąży??

Ja dzisiaj byłam u swojej ginki, dostalam od niej skierowanie na wszystkie badania...z hormonami musze czekać na @...ale reszte pewnie zrobie w piatek rano:) Porozmawialam troszke z ginką,..spytalam się co radzi, czy rzeszow czy warszawa no i powiedziala ze zdecydowanie warszawa....więc utwierdzila mnie w mojej decyzji.....Zyczyła mi powodzenia i powiedziala ze ma nadzieje ze wrocę już na prowadzenie ciąży do niej:):):):tak::tak::tak:

Martka a czemu nie można prowadzić, ja cały czas autem jeżdżę. Ja mam wizytę w poniedziałek, szkoda bo myślałam że może się zobaczymy:-) No chyba że się boisz zawału, jak ci dr powie że jest już serduszko:)))

Czy was też brzuchy bardziej (albo wogóle) bolą wieczorem??
sony mam zlecone leżenie przez te krwawienia, więc boję się tak napinać brzuch prowadzą .Przesadzam?

Ostatnia edycja:
reklama
Martka ja też jeździłam i jeżdżę jeszcze cały czas autkiem... do pracy to 45 km w jedną stronę :) ( chodź od 21 tc jestem na L4)

Do góry