Gratuluję . I kciuki za dalszy etapDziękuję,
ale chyba raczej wygląda to tylko na jednego?
reklama
Whaaaat. Nie kombi . No to teraz inna gadka kochana, witaj w klubie limuzynKochana ja nie mam combi, ale jak zobaczysz angielskie blachy to na pewno mymy jutro wyjezdzamy do Slubic do babci
Teraz będę na nie kombi lukała
Nie mam możliwości, chociaz mam tam jakaś rodzine, ale za cholerę im nie powiem po co to mi potrzebne. Zresztą wysyłka będzie trwała wieki . Mam te 2 paczki i będę brała do piątku. Wtedy się okaże czy kupić następne czy nieMasakra cenowa,masz opcje z Czech sobie Agolutin zalatwic? Grosze kosztuje,tyle ze zastrzyk domiesniowy.
Echhh, sama wiesz jak jest . Równie dobrze może się nie udać i wolę się na to nastawić od razu. Muszę mieć plan bo inaczej zwariujęA co ty już planujesz po rodzeństwo wracać ???
Jak ogarniesz swoje bliźniaki to będziesz święta ❤❤❤❤
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Trzymam kciuki dziewczyny za Wasze dzisiejsze transfery Musi być wszystko dobrze przyszłe mamuśki!
Skończyłam, ufff, tyle stron od wczoraj . Biedna @Camilleka nie nadrobi za cholerę .
Chciałabym jeszcze raz podziękować za TAKI OGROM WSPARCIA❤❤❤. Baaaardzo to doceniam moje kochane ❤
@bazylia128 a Ty chcesz w krzakach siedzieć, popatrz ile tu cudownych słów dziś popłynęło ❤. I to dla takiej wredoty jak ja
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ❤❤❤
Ps przyjmuję zakłady kiedy mi zacznie odpierdzielac
Chciałabym jeszcze raz podziękować za TAKI OGROM WSPARCIA❤❤❤. Baaaardzo to doceniam moje kochane ❤
@bazylia128 a Ty chcesz w krzakach siedzieć, popatrz ile tu cudownych słów dziś popłynęło ❤. I to dla takiej wredoty jak ja
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ❤❤❤
motylek24
Niestety drogi. Brałam do 18 tc. Płaciłam 150 zł za 7 ampułek w DOZ. Poszukaj może gdzieś taniej będzie.Ja dziś za 2 Prolutexy 360zl
motylek24
Właśnie jesteś dziwnie spokojna ale to dobrze.Skończyłam, ufff, tyle stron od wczoraj . Biedna @Camilleka nie nadrobi za cholerę .
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ❤❤❤
Waleczna36
Dziewczyny wasi lekarze też są za tym żeby chodowac zarodki do 5-6 dobry ?
Zapytałam o zamrożenie wcześniejsze zarodkow a mój lekarz mi napisał że naturalna selekcja do tych dób jest lepsza ponieważ zostają zarodki dobrej jakości, a slabe odpadają i wtedy są mniejsze koszty na transfery, mrożenie i frustacje po każdym słabszym nie udanym transferze.
Nie wiem co mam o tym myśleć....
Zapytałam o zamrożenie wcześniejsze zarodkow a mój lekarz mi napisał że naturalna selekcja do tych dób jest lepsza ponieważ zostają zarodki dobrej jakości, a slabe odpadają i wtedy są mniejsze koszty na transfery, mrożenie i frustacje po każdym słabszym nie udanym transferze.
Nie wiem co mam o tym myśleć....
reklama
, spokojna po kuwa 16-stu kłótniach z mężem podczas jazdy .Właśnie jesteś dziwnie spokojna ale to dobrze.
Tylko ten prog mnie wystraszył a tak to jest o dziwo spoko
Podziel się: