reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Masakra cenowa,masz opcje z Czech sobie Agolutin zalatwic? Grosze kosztuje,tyle ze zastrzyk domiesniowy.
Nie mam możliwości, chociaz mam tam jakaś rodzine, ale za cholerę im nie powiem po co to mi potrzebne. Zresztą wysyłka będzie trwała wieki 😢. Mam te 2 paczki i będę brała do piątku. Wtedy się okaże czy kupić następne czy nie

Skończyłam, ufff, tyle stron od wczoraj 😱. Biedna @Camilleka nie nadrobi za cholerę 😱😂😂.
Chciałabym jeszcze raz podziękować za TAKI OGROM WSPARCIA😱😍😍😍❤. Baaaardzo to doceniam moje kochane ❤
@bazylia128 a Ty chcesz w krzakach siedzieć, popatrz ile tu cudownych słów dziś popłynęło 😱😍. I to dla takiej wredoty jak ja😜
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ❤❤❤
Ps przyjmuję zakłady kiedy mi zacznie odpierdzielac 😂

Skończyłam, ufff, tyle stron od wczoraj 😱. Biedna @Camilleka nie nadrobi za cholerę 😱😂😂.
Chciałabym jeszcze raz podziękować za TAKI OGROM WSPARCIA😱😍😍😍❤. Baaaardzo to doceniam moje kochane ❤
@bazylia128 a Ty chcesz w krzakach siedzieć, popatrz ile tu cudownych słów dziś popłynęło 😱😍. I to dla takiej wredoty jak ja😜
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ❤❤❤
Ps przyjmuję zakłady kiedy mi zacznie odpierdzielac 😂
Właśnie jesteś dziwnie spokojna 😜 ale to dobrze.

Dziewczyny wasi lekarze też są za tym żeby chodowac zarodki do 5-6 dobry ?
Zapytałam o zamrożenie wcześniejsze zarodkow a mój lekarz mi napisał że naturalna selekcja do tych dób jest lepsza ponieważ zostają zarodki dobrej jakości, a slabe odpadają i wtedy są mniejsze koszty na transfery, mrożenie i frustacje po każdym słabszym nie udanym transferze.
Nie wiem co mam o tym myśleć....

reklama
Do góry