Jesuuu,vteraz będę się tym moim małym progiem martwiła .Pamiętam jak dziewczyny pisały, że ponad 20 przy pozytywnej becie, u mnie było ponad 14, potem podskoczyło do 17
@s.ols3404 chyba ten Prolutex jest dobry skoro taki drogi, co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesuuu,vteraz będę się tym moim małym progiem martwiła .Pamiętam jak dziewczyny pisały, że ponad 20 przy pozytywnej becie, u mnie było ponad 14, potem podskoczyło do 17
Ja pierd.ole. Jednak dobrze skumalam że Szczecin. A ja tam chcę iść na następną stymulacjeWiesz co ja leczę się u Bącz... w moim mieście. A tam mam tylko transfery, 3 razy robił mi transfer Niedu..k. Specyficzny i momentami gburowaty. Po punkcji czułam się fatalnie, miałam robioną ją jako ostatnia i leżałam w łożku niecałą godzinę, a inne dziewczyny nawet 2h i więcej, bo miały wcześniej... Powiedziałam, ze nie mam siły wstać z lozka bo ledwo żyję, na to odpowiedział, że trzeba brać się w garść, bo on czeka na mnie w gabinecie zeby porozmawiac o komórkach... No ja wszystko rozumiem, ale ja naprawdę ledwo żyłam. Zebrałam siły, jakoś się ubrałam i doczłapałam do gabinetu, po czym z mężem pojechaliśmy do tarasów, bo mielismy pociąg do domu za 3 h... Teraz wiem, że to był zły pomysł, bo cała drogę zwijałem się z bólu, a wczesniej rzygałam jak kot... Gdybym polezala tam godzinę dluzej, to po drodze nie musialabym szukać na gwałt łazienki... A Niemo.... robił mi transfer tylko raz, miły i nawet mężowi pozwolił wejść do zabiegowego, Nieduz.. nawet nie zaproponował. Także takie są moje przeboje z klinika...
kochana ja mam 30mln i wiesz co juz wczoraj wieczorem zrobiłam, nie wiem czy dobrze czy źle. Mam nadzieje ze nie zaszkodzi i pomoże. Teraz zrobię w niedziele. Czy Tobie kazali badać morfoligie i dopiero potem lekarz decydował czy brać drugą dawkę? Mi Paśnik tak zalecił, ale zanim od odpisze to termin dawki minie... Planuje morfologię zbadać jutro rano i proga sprawdze przy okazji.Przepraszam ze dopiero teraz sie dokopalam .
Anett,ja mialam 13 mln,ty masz chyba 48 mln dlatego branie xo 3 dni ma jak najbardziej sens
A co ty już planujesz po rodzeństwo wracać ???Ja pierd.ole. Jednak dobrze skumalam że Szczecin. A ja tam chcę iść na następną stymulacje
Kurde, cieszę się że jest dobry bo zaczęłam się martwić . @Caro♤♤♤♤ też poleca . Ok, uspokajam się powoliProlutex jest super. Drogi ale jak dla mnie najlepszy z tych wszystkich które brałam. Przygotuj się tylko bo nie dają igieł ani strzykawek.
Mi nie kazala robic krwi,natomiast tak wyszlo ze bylam chora poszlam do doka i ten mi zrobij.JPDE...o 22 do mnie dzwonil do chaty,ze mam tak zle wyniki ze mam do szpitala natychmiast jechackochana ja mam 30mln i wiesz co juz wczoraj wieczorem zrobiłam, nie wiem czy dobrze czy źle. Mam nadzieje ze nie zaszkodzi i pomoże. Teraz zrobię w niedziele. Czy Tobie kazali badać morfoligie i dopiero potem lekarz decydował czy brać drugą dawkę? Mi Paśnik tak zalecił, ale zanim od odpisze to termin dawki minie... Planuje morfologię zbadać jutro rano i proga sprawdze przy okazji.
A w ogóle co do transferu to - nie dość że opozniony godzine a ja ledwo z pecherzem pełnym. To wyobraźcie sobie że nie zbadał mi endo! pytał jakie jest a on że nie zmierzył ale ze jest ładen duze!!! no ku....rwa a moze jest za duze własnie?! zapytałam czy przy 2 zarodkach mam zwiekszyc proga? I czy mam go zbadac wgl..A lekarz ze nie badac i ze 2x200 luteiny jak zalecił wystarczy. Ja dorzucę prolutex chyba bo mam. Myślisz ze 1 zastrzyk wystarczy? Frexyparyne tez dorzuce 0.4 bo mi została no i encorton 10 mg juz biorę. Samemu trzeba się lekami obstawiać ....żenua No nic zostaje mi wierzyc w moje 2 kropusie teraz. są 2 AA, 5 dniowe. Chociaz to dziwne coś kręcą bo miesiac temu przed zamrozeniema jak dzownili to mialam ponoc BB a teraz nagle AA? To się może zmienić??
dzięki. przydadzą się buzioleMi nie kazala robic krwi,natomiast tak wyszlo ze bylam chora poszlam do doka i ten mi zrobij.JPDE...o 22 do mnie dzwonil do chaty,ze mam tak zle wyniki ze mam do szpitala natychmiast jechac
Tlumaczylam mu pol nocy ,co i po co.
Mi w DE teznigdy endo nie mierzyl i robi transfer na podstawie ostatniego usg,ze podobno glowica mozna naruszyc trojwarstwowe endo itp.
W Czechach lecialam najpierw na fotel,potem do embriologa na rozmowe.
Glupieje czasami,bo nie qiem co jest co.
Powodzenia Anetko,trzymamy kciuki.
Boże, Caro, przepraszam, dopiero doczytałam . Co Ty musisz przeżywać . Trzymaj się kochanieDostałam zwolnienie, we wtorek kolejna wizyta ;(
Na jaka następna ,????!!!Ja pierd.ole. Jednak dobrze skumalam że Szczecin. A ja tam chcę iść na następną stymulacje
Przed transferem brałam cyclogest 400 2x1 i prolutex 1x1. Dzień przed progesteron miałam 13,7 ng/ml. Od 1dpt mam teraz cyclogest 400 2x1, prolutex 2x1 i duphaston 3x1, a progesteron z 3dpt 26 ng/ml. Drogi ten prolutex, ale co zrobić jak ma pomóc to wartoJesuuu,vteraz będę się tym moim małym progiem martwiła .
@s.ols3404 chyba ten Prolutex jest dobry skoro taki drogi, co?