reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Myślisz że wynik dobry, czekają że wszystkim do 6 doby...
Denerwuje się okropnie że nie będę miała z czego zrobić transferu, ta myśl jest okropna 😔
Ja miałam 8 komórek, 7 się zapłodnilo, jedna odpadła zaraz, 3 odpadły po trzeciej dobie i miałam 3 blastki! Ty masz jeszcze ciagle 6 z czego trzy są dobre 🙂, myśle ze to naprawdę niezle, bo pozostałe 3 mogą jeszcze ruszyć ✊🏻✊🏻✊🏻

@fredka84 już śpisz więc napiszę....trzymam kciuki, niech zostaną nawet dwa, możesz mnie potem przeklinać i wyzywać ale kuwa niech się uda. Ściskam😃
a to piszę już na jutro, bo nie wiem jak to u nas będzie z rana, a nie chce być spóźniona i nic nie napisać albo już po 😅
Motylku 😂. Przezorny zawsze ubezpieczony 😂. Jesteś pierwsza 😂😘❤️

Widziałam wynik bety, super ! Trzymam kciuki ✊🏻😉
Mi się kręci w głowie. Czasem mam mdłości, ale może to ze stresu? Wzdęty brzuch, boli mnie głowa i często mam bóle okresowe, które przechodzą jak się położę 🤷🏻‍♀️ kawa mi nie smakuje za bardzo. Ale przy biochemicznej też mi nie smakowała. Zaczęła jak beta spadała. Już mi mąż mówi, że kawy mi nie da, bo ja próbuję czy mi przeszło 🤦🏻‍♀️ a Ty jak tam? :)
Dzisiaj rano mi paskudnie słabo było, ale rownie dobrze możnaby to na pogodę zagonić, bo zawsze wyczulona byłam. Jajniki czasami czuję, ale coraz mniej, to pewnie pozostałość po stymulacji. Wczoraj w podwoziu takie mrowienie miałam, a teraz zaczynam się bać bo jakby mnie prawa strona zakłuwa, ale nie jajnik i już się boje żeby jakiej pozamacicznej nie było. A już mam się na czym opierac. Nie wiem czy poraz kolejny dałabym radę wyjść psychicznie z tego.
No i ze trzy dni taki apetyt miałam że aż mój M. patrzył na mnie z przerażeniem. Mam nadzieję że to już się uspkoi.

Wzięłam jeszcze tydzień wolnego, przed chwilą w pracy poinformowalam i wiem że nie mogłabym spokojnie pracować bojąc się o brzuch, albo że złapie coś przy lekach immuno, ale mimo to mam moralniaka z powodu zwolnienia

Hej kochana . Autko kupione super . Pochwal sie chociaż jakie😉
No to kochana zdrowka dla calej rodzinki oby tylko na kaszlu się skonczylo.
My wlasnie dojeżdżamy do tunelu i zaraz bedziemy we Francji 😁😁😁 wiec na rano bedziemy w Niemczech u Lukasza brata. Odstawiamy auto do serwisu bo musimy jakis olej w skrzyni wymienić ponoc koszt to ponad 500 euro , ja pitole🤦‍♀️i mamy nadzieję ze do soboty to zrobia bo w poniedziałek musze byc w Gdyni.
Poza tym wszystko ok tylko sie modle zeby mi ten transfer zrobili bo mam zle przeczucia czy mi zrobia
A ja mam teraz taka schizę że jak widzę białe audi kombi to gapie się czy to przypadkiem nie Ty😂. To silniejsze ode mnie 😂

Poryczałam się, to dopiero początek drogi, już kilka razy na nim byłam i nie za daleko doszłam, ale może tym razem to będzie inna droga, już ta wlasciwa.
Beta w 9dpt 83
Miałam dwie blastki ale to by raczej na jedną wyglądało, co? Oby z tego znowu pozamacicznej nie było, a USG dopiero 29. We wtorek następna beta.
Kochana super wynik. Gratulacje ❤

reklama
Do góry