reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Trochę to dla mnie skomplikowane, czyli powinien wyjść pozytywny? Co można zrobić jak się negatywny ma?
Jesli w twojej krwi nie ma przeciwcial przeciw antygenom HLA dawcy,to znaczy ze wynik jest ujemny ,nie zaszla zadna reakcja i jest ok.jesli te przeciwciala sa to beda one atakowac HLA dawcy i zniszcza zarodek.
Wiem ze robi nie na to szczepienia z krwi,nie wiem czy przypadkiem nie uzywa sie do tego surowicy od obcej osoby.Mega to skomplikowane,moja wiedza sie na tym niestety konczy.

reklama
Poryczałam się, to dopiero początek drogi, już kilka razy na nim byłam i nie za daleko doszłam, ale może tym razem to będzie inna droga, już ta wlasciwa.
Beta w 9dpt 83
Miałam dwie blastki ale to by raczej na jedną wyglądało, co? Oby z tego znowu pozamacicznej nie było, a USG dopiero 29. We wtorek następna beta.
Super wynik Tyska😘😘😘😘

Hej kochana ❤ Właśnie wyszłam, okazało się że mam 20 pęcherzyków a nie 9 😱
Pani która mnie badała powiedziała że jest bardzo dobrze i żebym jeszcze kontynuowała przez weekend zastrzyki i w poniedziałek rano mam usg, mam nadzieje ze ostatnie ❤😘😘 Więc jestem naprawdę zadowolona i dobrej myśli 😘😘😘
Będzie dobrze kochana. Wierze w to bardzo ❤😘😘😘

Gratulacje! Możesz mi prosze przypomnieć ile dni po transferze jesteś? Masz jakieś potencjalne objawy?

Dziś 9dpt
Widziałam wynik bety, super ! Trzymam kciuki ✊🏻😉
Mi się kręci w głowie. Czasem mam mdłości, ale może to ze stresu? Wzdęty brzuch, boli mnie głowa i często mam bóle okresowe, które przechodzą jak się położę 🤷🏻‍♀️ kawa mi nie smakuje za bardzo. Ale przy biochemicznej też mi nie smakowała. Zaczęła jak beta spadała. Już mi mąż mówi, że kawy mi nie da, bo ja próbuję czy mi przeszło 🤦🏻‍♀️ a Ty jak tam? :)

Hej kochana ❤ Właśnie wyszłam, okazało się że mam 20 pęcherzyków a nie 9 😱
Pani która mnie badała powiedziała że jest bardzo dobrze i żebym jeszcze kontynuowała przez weekend zastrzyki i w poniedziałek rano mam usg, mam nadzieje ze ostatnie ❤😘😘 Więc jestem naprawdę zadowolona i dobrej myśli 😘😘😘
Bo widzisz, mówiłam cyce do przodu, albo chociaż sutki 😜. Super! 😘😘😘

Poryczałam się, to dopiero początek drogi, już kilka razy na nim byłam i nie za daleko doszłam, ale może tym razem to będzie inna droga, już ta wlasciwa.
Beta w 9dpt 83
Miałam dwie blastki ale to by raczej na jedną wyglądało, co? Oby z tego znowu pozamacicznej nie było, a USG dopiero 29. We wtorek następna beta.
Gdybys zrobiła jutro, to pewnie była by już trzy cyfrowa, wiec wyglada to dobrze! 😘😘😘 gratuluje ❤️🙂

reklama
Do góry