@bazylia128 takie przeboje to faktycznie masz tylko Ty , cieszę się, ze to nie Ty i współczuje tamtej dziewczynie, ale do ciula, taka pomyłka?! Przecież brałabym jakieś antybiotyki na darmo! Plus odroczony transfer Ale dobrze, ze nic nie uszko Twojej uwadze
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Bedziesz robic prg i e2?A jaki progesteron tak ,żeby było bezpiecznie do utrzymania ciąży??
@s.ols3404 ale Ty nam pięknego newsa dałaś!!! Gratuluje i ogromnie się cieszę
@Netiaskitchen fajnie ze już jestes i wszystko zaczyna się powoli układać. Pamiętaj, co nas nie zabije to nas wzmocni
annemarie
Mnie tez to " zacofanie" w temacie przeraza.U mnie mój miejscowy ginekolog sam mi przepisala metformine i twierdzi ze ona pomaga utrzymać ciaze to samo powiedziała diabetolog, a przede wszystkim wyskupilam kilka książek na tema insulino i PCOS i tam tez pisza o tym ze to blad odstawiać mete w pierwszych miesiącach ciąży Za granica to jest normalne tylko u nas jeszcze po staroszemu
Bardzo mi przykro , masz jakiś plan co dalej?Niestety jednak sie nie udalo. Bardzo zle sie dzis czuje. Co dalej robić . 3 transfer nieudany. Właściwie 2 bez implantacji bo pierwszy byl udany ale tylko na 6 tygodni. Bardzo mi smutno
@Tysiek777 za Twoja betę @Margoolcia @anett96 powodzenia dzisiaj To Wasz piękny dzień
@fredka84 Fredzioszka Ciebie to przeżywam jakbym to sama miała tam być, dobrze ze maz z Tobą jedzie, to nie będziesz tam wariować po drodze Jestem myślami z Tobą i z Wami wszystkimi dziewczyny
@fredka84 Fredzioszka Ciebie to przeżywam jakbym to sama miała tam być, dobrze ze maz z Tobą jedzie, to nie będziesz tam wariować po drodze Jestem myślami z Tobą i z Wami wszystkimi dziewczyny
Ostatnia edycja:
bazylia128
w sumie to 800 ehhh a może by zrobić estriadol jeszcze w pn co?Zrob sobie dobra kawe i przestan kombinowac
Bylo jasne ze dyskusja z dokiem da ci poczucie bezpieczenstwa do rana,a rano sie zaczniesz od poczatku kombinowac
Jak myslisz po co masz 400 proga?
Tysiek777
Dziękuję za wasze wsparcie. Krew oddana, tak mi słabo że myślałam że tu nie dojadę a przede mną jeszcze droga do domu. Dzisiejszy sikacz, odczytany w ustawowym czasie, też pokazał bladą kresunie. Mam jeszcze tydzień chorobowego, będą dziś dzwonić z wynikami ale już rozpisali mi wstępnie na wtorek następne badanie krwi i na 29.07 USG, mam nadzieję że nie będą musieli wymazywać tego ze swojego terminarza.
reklama
Nadziejka85
Zaciekawiona BB
Wiesz co ja leczę się u Bącz... w moim mieście. A tam mam tylko transfery, 3 razy robił mi transfer Niedu..k. Specyficzny i momentami gburowaty. Po punkcji czułam się fatalnie, miałam robioną ją jako ostatnia i leżałam w łożku niecałą godzinę, a inne dziewczyny nawet 2h i więcej, bo miały wcześniej... Powiedziałam, ze nie mam siły wstać z lozka bo ledwo żyję, na to odpowiedział, że trzeba brać się w garść, bo on czeka na mnie w gabinecie zeby porozmawiac o komórkach... No ja wszystko rozumiem, ale ja naprawdę ledwo żyłam. Zebrałam siły, jakoś się ubrałam i doczłapałam do gabinetu, po czym z mężem pojechaliśmy do tarasów, bo mielismy pociąg do domu za 3 h... Teraz wiem, że to był zły pomysł, bo cała drogę zwijałem się z bólu, a wczesniej rzygałam jak kot... Gdybym polezala tam godzinę dluzej, to po drodze nie musialabym szukać na gwałt łazienki... A Niemo.... robił mi transfer tylko raz, miły i nawet mężowi pozwolił wejść do zabiegowego, Nieduz.. nawet nie zaproponował. Także takie są moje przeboje z klinika...Który lekarz w Bocianie? Ja wybrałam dr N... nskiego..., ale teraz mam poważne wątpliwości... Po trzech straconych latach... O immunologii w ogóle nie chce słyszeć... Ogólnie to ciągle tylko słyszę, że oni nie wiedzą co może być przyczyną i tak próbują na los szczęścia...
Podziel się: