reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie mój miejscowy ginekolog sam mi przepisala metformine i twierdzi ze ona pomaga utrzymać ciaze to samo powiedziała diabetolog, a przede wszystkim wyskupilam kilka książek na tema insulino i PCOS i tam tez pisza o tym ze to blad odstawiać mete w pierwszych miesiącach ciąży ;) Za granica to jest normalne tylko u nas jeszcze po staroszemu ;)
Mnie tez to " zacofanie" w temacie przeraza.

Dziękuję za wasze wsparcie. Krew oddana, tak mi słabo że myślałam że tu nie dojadę a przede mną jeszcze droga do domu. Dzisiejszy sikacz, odczytany w ustawowym czasie, też pokazał bladą kresunie. Mam jeszcze tydzień chorobowego, będą dziś dzwonić z wynikami ale już rozpisali mi wstępnie na wtorek następne badanie krwi i na 29.07 USG, mam nadzieję że nie będą musieli wymazywać tego ze swojego terminarza.

reklama
Który lekarz w Bocianie? Ja wybrałam dr N... nskiego..., ale teraz mam poważne wątpliwości... Po trzech straconych latach... O immunologii w ogóle nie chce słyszeć... Ogólnie to ciągle tylko słyszę, że oni nie wiedzą co może być przyczyną i tak próbują na los szczęścia...
Wiesz co ja leczę się u Bącz... w moim mieście. A tam mam tylko transfery, 3 razy robił mi transfer Niedu..k. Specyficzny i momentami gburowaty. Po punkcji czułam się fatalnie, miałam robioną ją jako ostatnia i leżałam w łożku niecałą godzinę, a inne dziewczyny nawet 2h i więcej, bo miały wcześniej... Powiedziałam, ze nie mam siły wstać z lozka bo ledwo żyję, na to odpowiedział, że trzeba brać się w garść, bo on czeka na mnie w gabinecie zeby porozmawiac o komórkach... No ja wszystko rozumiem, ale ja naprawdę ledwo żyłam. Zebrałam siły, jakoś się ubrałam i doczłapałam do gabinetu, po czym z mężem pojechaliśmy do tarasów, bo mielismy pociąg do domu za 3 h... Teraz wiem, że to był zły pomysł, bo cała drogę zwijałem się z bólu, a wczesniej rzygałam jak kot... Gdybym polezala tam godzinę dluzej, to po drodze nie musialabym szukać na gwałt łazienki... A Niemo.... robił mi transfer tylko raz, miły i nawet mężowi pozwolił wejść do zabiegowego, Nieduz.. nawet nie zaproponował. Także takie są moje przeboje z klinika...

Do góry