No przecież ze z Tobą tez, ale by była ekipa , tym bardziej jak z cebula przyjdzieszNie zapominaj o mnie - wezmę worek cebuli na wpisowe
reklama
kochane jesteście, biorę wszystkieI ja też ❤
Słońce gdzieś w 3dpt? W 1 dpt zwiekszalam prolutex i duphaston, bo dzień przed transferem miałam tylko 13 ng/ml.a kiedy cie zaczely bolec? bo mnie jeszcze nie bola tylko czasami smyrna ;(
bazylia128
Fanka BB :)
jakie to pocieszające to już bolem a raczej jego brakiem piersi sie nie przejmuje a ty robilas może estraoadol przed transferem? Ile mialas tego nowego proga bo ja mam 2 x 400Słońce gdzieś w 3dpt? W 1 dpt zwiekszalam prolutex i duphaston, bo dzień przed transferem miałam tylko 13 ng/ml.
annemarie
Mam super apteke,tylko recepta potrzebnaFrancja francja a w pyrlandii to wiesz
bazylia128
heheheh ale ja to potzrebuje na juzMam super apteke,tylko recepta potrzebna
bazylia128
Jutro będę obdzwaniac w pracy wszystkie apteki w Wieluniu a jak trzeba będzie to będę musiala jechać gdzie trzabaMam super apteke,tylko recepta potrzebna
annemarie
Gdybys cala ciaze potrzebowala..heheheh ale ja to potzrebuje na juz
bazylia128
było by super ale az tak dlaeko w przyszlosc nie wybiegam u mnie z receptami nie ma problemu zaprzyjaźniony lekarz który mi wszystko wypisuje ale serdecznie dziekuje !!! gdyby się jakims cudem udało to chetnie skorzytamGdybys cala ciaze potrzebowala..
reklama
Czarna1985
Hej kochana . Autko kupione super . Pochwal sie chociaż jakiePowolutku do przodu. Babcia pożegnana, samochód kupiony, na koncie pusto. Powoli będę wracać, jeszcze tylko musimy ozdrowieć, bo Maksiczek nas zaraził tym żłobkowym przeziębieniem czy cokolwiek to jest. Raczej nie korona, bo ani gorączki ani innych cudów nie mamy, a kaszel co prawda jest ale taki zwyczajny. Więc mam nadzieję, że już będzie dobrze. Co tam u Was?
No to kochana zdrowka dla calej rodzinki oby tylko na kaszlu się skonczylo.
My wlasnie dojeżdżamy do tunelu i zaraz bedziemy we Francji wiec na rano bedziemy w Niemczech u Lukasza brata. Odstawiamy auto do serwisu bo musimy jakis olej w skrzyni wymienić ponoc koszt to ponad 500 euro , ja pitolei mamy nadzieję ze do soboty to zrobia bo w poniedziałek musze byc w Gdyni.
Poza tym wszystko ok tylko sie modle zeby mi ten transfer zrobili bo mam zle przeczucia czy mi zrobia
Podziel się: