reklama
martka273
Fanka BB :)
agapl wstrętne sikańce, mój mąż mnie ochrzanił jak zrobiłam i zapytał ile już kasy tak wyrzuciłam do kosza??? za 3 sikańce masz jedną, wiarygodną betętaki ekonomiczny przelicznik:-)
kinga mi kazali zrobić usg po 4 dawkach menopuru i coś tam już było, bo pęcherzyki chyba szybciej rosną na hormonkach
No, jak to zwyle, bo burzy przychodzi spokój, bóle i krwawienie minęły więc ciągle jesteśmy w grze (hurra!!) i się tak dziś wyspałam cudnie!Ale,że życie nie rozpieszcza to się męczę z gardłem i katarem.Damy radę:-) A w zwiąku z tym,że przedłużam znowu L4 musiałam przez telefon powiedzieć mojej szefowej, jędzy,że jestem w ciąży i muszę leżeć i nie weim ile to potrwa i jak się skończy...Ale przyjęła to dobrze i nie skomentowała.Lepije tak, niż miałąby dzwonić po kadrach i pytać skąd mam L4, a ona tak czasem robi...
kinga mi kazali zrobić usg po 4 dawkach menopuru i coś tam już było, bo pęcherzyki chyba szybciej rosną na hormonkach
No, jak to zwyle, bo burzy przychodzi spokój, bóle i krwawienie minęły więc ciągle jesteśmy w grze (hurra!!) i się tak dziś wyspałam cudnie!Ale,że życie nie rozpieszcza to się męczę z gardłem i katarem.Damy radę:-) A w zwiąku z tym,że przedłużam znowu L4 musiałam przez telefon powiedzieć mojej szefowej, jędzy,że jestem w ciąży i muszę leżeć i nie weim ile to potrwa i jak się skończy...Ale przyjęła to dobrze i nie skomentowała.Lepije tak, niż miałąby dzwonić po kadrach i pytać skąd mam L4, a ona tak czasem robi...
martka273
Fanka BB :)
milagros ja ci nie powiem, bo w mojej klinice to nie badają ani estradiolu ani progesteronu po transferze.A betę pierwszą też się robi 12 dpt.Wcześniej to może być działanie Ovitrelle na pękanie pęcherzyków, tak mi mówili....
Dzieki dziewczyny!
juz Pani doktor do mnie dzownila. Na bete mam sie nie patrzec bo to skutek choragonu ale reszta b. dobrze. Tak wiec byle do piatku bo mam wtedy juz miec bete ( o ile bedzie).
ufff... dobrze ze jest relanium, bo juz nerwy!!
juz Pani doktor do mnie dzownila. Na bete mam sie nie patrzec bo to skutek choragonu ale reszta b. dobrze. Tak wiec byle do piatku bo mam wtedy juz miec bete ( o ile bedzie).
ufff... dobrze ze jest relanium, bo juz nerwy!!
madzialenak
mama na pełen etat
Sama nie wiem czy zmieniać klinikę. Od razu po pierwszym podejściu, gdy nam się nie udało w Invimedzie to myśałam nad zmianą, ale jak ochłonęłam to juz nie jestem taka pewna. Wyjątkowo pasuje mi doktorek K. Nie dał mi żadnego powodu żebym miała go porzucić:-) Natomiast nie wiem co z embriologami, bo ich na oczy nie widziałam i nie wiem czy oni mogli coś zrobić lepiej? Tobie się udało w Invimedzie?
Fusun tak udało mi się w Invimedzie, przy 3 transferze a 2 stymulacji
Ostatnia edycja:
Dziewczyny musze Wam powiedziec ze łatwiej jest wyczekiwac na Wasze bety na Wasze wyniki ale chyba same o tym dobrze wiecie bo pewnie tak samo do tego podchodzicie:-)Dzwonila do mnie dzisiaj Pani embriolog i troche mnie pocieszyla i powiedziala ze jeszcze jest szans ze byc moze byly dwa a został jeden ktory bedzie dalej siał bete i bedzie ok:-):-):-) byle do jutra:-)
reklama
Podziel się: