Dziewczyny jestem!!!!!!! R=Tel mi się rozladowal a bylam jeszcze z mama na zakupach
Ale JJJAJAAAAAAAA dzisiaj były w klinice... Jak wchodziłam do gabinetu to lekarz zrobil taka mine bo dzisiaj miałam tez mieć wynik po ostatnikm sraczingu i wycinku z endometrium. A on do mnie niestety jest bardzo zle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mowi ze sa bakterii i to bardzo dużo !!!!!!!!!!!! Ze to jest tak przewlekle zapalenie ze tylko w 80% przy bardzo mocnej terapii antybiotykami i jakimiś dobrymi bakteriami będzie można to wyleczyć. Transref odwołany, ale jeszcze mnie zbadal i się zalamal bo tam piękne endometrium na 10 mm!!!!!! także z teym estriadolem to wiecie - o duu..pe rozczasc
On caly czas tlumaczyl w tym dc przed transferem straidol max do 400 - przecież nie będę się z nim klocic skoro takie piękne endo bo na 10 to chyba niezle co? No i poszedł mi zalatwic termin po antybiotykoterapii na następne krojenie a aj w tym czasie zostałam z pielegniarka i mowie do niej proszę mi pokazac ten wynik- mysle sobie zrobie sobie zdjecie i oczywiście będę czytac calymi nocami jakie mam szanse !!!! Ja patrze a tam dwie pierwsze litery mojego nazwiska imie takie same i pesel jakiś 85!!! - To nie moje wyniki!!!!!!!!!! On przyszedł a ja się tak smaialam ze az mi się ramiona trzesly - ten mnie chyba z 10 razy przepraszal!!!!! Mój wynik jest idealny wszystko ujemne
W przyszłym tygodniu transfer
I mam jakiś inny progesteron kotry musze szybko zamowic bo jest specjalnie pod in vitro i się lepeiej wchłania. Wysylam wam zdjęcia 12 dc endo 10 mm