reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No nic, poczekam na ten wynik proga i jak będzie ciulowy to całą paczkę z opakowaniem sobie wsadzę 😂
Nooo, ciuszki to lubię 😜. Co mi tam kupiłaś?
zobacz na to cudo rozmiar XS ale jest na mnie w sam raz- czasami te rozmiary takie pokopane...

Załączniki

• 20200709_210545.jpg
    20200709_210545.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 108
reklama
Dziewczyny jestem!!!!!!! R=Tel mi się rozladowal a bylam jeszcze z mama na zakupach ;) Ale JJJAJAAAAAAAA dzisiaj były w klinice... Jak wchodziłam do gabinetu to lekarz zrobil taka mine bo dzisiaj miałam tez mieć wynik po ostatnikm sraczingu i wycinku z endometrium. A on do mnie niestety jest bardzo zle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mowi ze sa bakterii i to bardzo dużo !!!!!!!!!!!! Ze to jest tak przewlekle zapalenie ze tylko w 80% przy bardzo mocnej terapii antybiotykami i jakimiś dobrymi bakteriami będzie można to wyleczyć. Transref odwołany, ale jeszcze mnie zbadal i się zalamal bo tam piękne endometrium na 10 mm!!!!!! także z teym estriadolem to wiecie - o duu..pe rozczasc ;) On caly czas tlumaczyl w tym dc przed transferem straidol max do 400 - przecież nie będę się z nim klocic skoro takie piękne endo bo na 10 to chyba niezle co? No i poszedł mi zalatwic termin po antybiotykoterapii na następne krojenie a aj w tym czasie zostałam z pielegniarka i mowie do niej proszę mi pokazac ten wynik- mysle sobie zrobie sobie zdjecie i oczywiście będę czytac calymi nocami jakie mam szanse !!!! Ja patrze a tam dwie pierwsze litery mojego nazwiska imie takie same i pesel jakiś 85!!! - To nie moje wyniki!!!!!!!!!! On przyszedł a ja się tak smaialam ze az mi się ramiona trzesly - ten mnie chyba z 10 razy przepraszal!!!!! Mój wynik jest idealny wszystko ujemne ;) W przyszłym tygodniu transfer ;) I mam jakiś inny progesteron kotry musze szybko zamowic bo jest specjalnie pod in vitro i się lepeiej wchłania. Wysylam wam zdjęcia 12 dc endo 10 mm ;)
To cię nastraszyl....ekstra będzie wszystko gites

@klaudiaanita widzę Cię 😘. Kiedy na te wczasy mnie zabierasz pieknoto? Jakoś teraz chyba, co?
Jestem codziennie 😘 🌸
Trochę plany zmieniliśmy😀 lecimy jednak do Czarnogóry,niezmiennie od kilku lat 🤷‍♀️Tak nam tam przypasowało ,kocham 💕
Będziemy trochę w Budvie i trochę w Tivacie
Przepiękne miasteczka portowe 🛥🏖🌊 Polecam gorąco😉
No już bliżej niż dalej ,22 wyruszamy ✈
Pakuj walizy!
Tak bardzo się cieszę !!!!🥳Naładuje baterie przed stymulacja💪

Jestem codziennie 😘 🌸
Trochę plany zmieniliśmy😀 lecimy jednak do Czarnogóry,niezmiennie od kilku lat 🤷‍♀️Tak nam tam przypasowało ,kocham 💕
Będziemy trochę w Budvie i trochę w Tivacie
Przepiękne miasteczka portowe 🛥🏖🌊 Polecam gorąco😉
No już bliżej niż dalej ,22 wyruszamy ✈
Pakuj walizy!
Tak bardzo się cieszę !!!!🥳Naładuje baterie przed stymulacja💪
Miłego urlopu💓💓💓
Działaj tam, może naturalsik się trafi✊✊✊Zmiana klimatu itd😉😉😉
Ładuj baterie!!!!
ZAzdraszczam😘

To cię nastraszyl....ekstra będzie wszystko gites
Wiesz ze i tak mam w glowei ten estraidol? Taka glupia jestem - ale musze mu ufac - on mi tlumaczyl ze E2 max do 400 już to pisałam wiem :) i ze to super na wypasie ze przy prawie 160 endo tak ladnie samo pracuje ;) On już tez mnie trochę zna wiec wie jak reaguje na leki, poza tym i tak uważam ze to super ze kazal mi robic w tym cyjklu dwa razy oznaczenia i proga i estraidolu i moczu kotry i tak bym sama zrobila ;)

reklama
Do góry