reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jutro jadę do kliniki na betę, w sumie się nie dopytywalam ale wydaje mi się że w Niemczech raczej nie zrobią mi bety tak o poza gabinetami lekarskimi.
Nawet jak będzie pozytywna to i tak będzie dopiero początek szczęścia, bo naturalnie byłam już 4 razy w ciąży, z ivf jeszcze nie.
Zrobia,musisz poszukac labo z igel behandlung,sama sobie zaplacisz i masz.W kazdym duzym miescie jest to w sumie mozliwe.

@Doraaa a Ty nie masz mieć transferu jakos niedługo? Czy coś pomieszałam?
Hejka 😉miałam w niedzielę ♥️teraz czekam 😊😊 ... Pierwszy wyjęty obumarł ,drugi niby ładny... Takze nie mamy już mrozaczkow i oswajam się z myślą kolejnej stymulacji ,ale mam ogromną nadzieję ,że się uda ,że ten ostatni, to właśnie ten 😍
Zaraz Twój wielki dzień 😍 ✊✊✊

Hejka 😉miałam w niedzielę ♥teraz czekam 😊😊 ... Pierwszy wyjęty obumarł ,drugi niby ładny... Takze nie mamy już mrozaczkow i oswajam się z myślą kolejnej stymulacji ,ale mam ogromną nadzieję ,że się uda ,że ten ostatni, to właśnie ten 😍
Zaraz Twój wielki dzień 😍 ✊✊✊
No następna w krzakach, no 😜 I jak mamy trzymać kciuki??????
To już niedługo beta:o:o:o Powiesz kiedy robisz, czy wolisz nie mówić? Oby to był ten jeden jedyny dzidziolek❤

@Aduś16 a jak twoje przygotwania ?? Pakujesz się??
Hej :) odliczam dni już od dawna ;) ruszamy za tydzień w piątek! Od wczoraj biorę Gonapeptyl ale czy zacznę właściwą stymulacje będzie. Zależeć od wyników i usg 20 lipca..jak będzie tam lipa to raczej nie chce kolejnych 20tys wyrzucać w błoto :(
A jak u Ciebie?? Nie plamisz już?? Kiedy usg??

Zrobia,musisz poszukac labo z igel behandlung,sama sobie zaplacisz i masz.W kazdym duzym miescie jest to w sumie mozliwe.
Dziękuję, poszukam gdybym w przyszłości potrzebowala, a teraz dotrwam już do jutra bo i tak muszę jutro do kliniki jechac, raz że badania krwi, dwa że recepty, bo jeśli się udało to mi clexane braknie, a trzy że będę próbować chorobowe przedluzyc.

Powtórz amh za chwilę w innym labo i spr wynik. Są różnice, oby udało ci się załapać na refundację bo to ogromna różnica finansowa.
Taki mam zamiar, teraz robiłam w alabie, zrobię w diagnostyce, może wynik będzie troszkę lepszy i załapię się na refundację. Nie dość, że ten koszt jest ogromny, to jeszcze kilka tysięcy za leki...

reklama
Do góry