reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jutro jadę do kliniki na betę, w sumie się nie dopytywalam ale wydaje mi się że w Niemczech raczej nie zrobią mi bety tak o poza gabinetami lekarskimi.
Nawet jak będzie pozytywna to i tak będzie dopiero początek szczęścia, bo naturalnie byłam już 4 razy w ciąży, z ivf jeszcze nie.
Zrobia,musisz poszukac labo z igel behandlung,sama sobie zaplacisz i masz.W kazdym duzym miescie jest to w sumie mozliwe.

@Doraaa a Ty nie masz mieć transferu jakos niedługo? Czy coś pomieszałam?
Hejka 😉miałam w niedzielę ♥️teraz czekam 😊😊 ... Pierwszy wyjęty obumarł ,drugi niby ładny... Takze nie mamy już mrozaczkow i oswajam się z myślą kolejnej stymulacji ,ale mam ogromną nadzieję ,że się uda ,że ten ostatni, to właśnie ten 😍
Zaraz Twój wielki dzień 😍 ✊✊✊

Hejka 😉miałam w niedzielę ♥teraz czekam 😊😊 ... Pierwszy wyjęty obumarł ,drugi niby ładny... Takze nie mamy już mrozaczkow i oswajam się z myślą kolejnej stymulacji ,ale mam ogromną nadzieję ,że się uda ,że ten ostatni, to właśnie ten 😍
Zaraz Twój wielki dzień 😍 ✊✊✊
No następna w krzakach, no 😜 I jak mamy trzymać kciuki??????
To już niedługo beta:o:o:o Powiesz kiedy robisz, czy wolisz nie mówić? Oby to był ten jeden jedyny dzidziolek❤

@Aduś16 a jak twoje przygotwania ?? Pakujesz się??
Hej :) odliczam dni już od dawna ;) ruszamy za tydzień w piątek! Od wczoraj biorę Gonapeptyl ale czy zacznę właściwą stymulacje będzie. Zależeć od wyników i usg 20 lipca..jak będzie tam lipa to raczej nie chce kolejnych 20tys wyrzucać w błoto :(
A jak u Ciebie?? Nie plamisz już?? Kiedy usg??

Zrobia,musisz poszukac labo z igel behandlung,sama sobie zaplacisz i masz.W kazdym duzym miescie jest to w sumie mozliwe.
Dziękuję, poszukam gdybym w przyszłości potrzebowala, a teraz dotrwam już do jutra bo i tak muszę jutro do kliniki jechac, raz że badania krwi, dwa że recepty, bo jeśli się udało to mi clexane braknie, a trzy że będę próbować chorobowe przedluzyc.

Powtórz amh za chwilę w innym labo i spr wynik. Są różnice, oby udało ci się załapać na refundację bo to ogromna różnica finansowa.
Taki mam zamiar, teraz robiłam w alabie, zrobię w diagnostyce, może wynik będzie troszkę lepszy i załapię się na refundację. Nie dość, że ten koszt jest ogromny, to jeszcze kilka tysięcy za leki...

reklama
Do góry