reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Po takim czasie wynik testu sikanego nic nie znaczy... Musisz się uspokoić... Jakkolwiek... I tak już nie wpłyniesz na wynik, a nerwy tylko mogą zaszkodzić... Wiem co czujesz, ten ostatni dzień przed badaniem jest najgorszy... Trzymaj się dzielnie...
Znaczy, znaczy.....u mnie była ciąża 😜😜😜 tylko beta niziutka. Wcześniej przez rok co miesiąc robiłam testy i nigdy nie było kreski nawet po tygodniu 😂😂😂

reklama
Jutro jadę do kliniki na betę, w sumie się nie dopytywalam ale wydaje mi się że w Niemczech raczej nie zrobią mi bety tak o poza gabinetami lekarskimi.
Nawet jak będzie pozytywna to i tak będzie dopiero początek szczęścia, bo naturalnie byłam już 4 razy w ciąży, z ivf jeszcze nie.
i zawsze strata z tych 4 ciąż?

No następna w krzakach, no 😜 I jak mamy trzymać kciuki??????
To już niedługo beta:o:o:o Powiesz kiedy robisz, czy wolisz nie mówić? Oby to był ten jeden jedyny dzidziolek❤
Z krwi dopiero mam 17ego . OcZywiscie nie wytrzymam do tego czasu i myślę ,że w niedzielę zrobię sobie testa, a może już w sobotę 🤔🤔
Trzymam wielkie ✊✊✊za wszystkie transferujace na dniach 😘😘oby się posypały wysokie bety w najbliższym czasie 🙏😍😍

Biedna, ile Ty przeszłaś 😢 Na jakim etapie teraz jesteś? Czyli mój lekarz dobrze mi radzi, a ja uznałam, że nie chce mi zrobić w szpitalu tej laparoskopii tylko ma na celu kolejne IVF...
Nie jestem lekarzem, także może moje myślenie nie jest poprawne, ale z tą laparoskopią to bardzo złożony temat, bo jeśli endometrioza zapaskudziła ci tez narządy rodne, to można kiedyś przemyslec oczyszczenie tego, ale trzeba się liczyć z możliwością negatywnych skutków, a przy niskim amh które spadnie jeszcze niżej to decyzja naprawdę łatwa nie jest. Ja miałam robioną laparoskopię z histeroskopią i za pierwszym razem udrazniali mi jajowody. Z drugiej strony jeśli miałabyś więcej czasu można by też próbować endomende lekami hamować, po ostatniej laparo aż do obecnej stymulacji brałam Visanne.
Jestem na etapie 3 ivf, jutro beta.

reklama
@Tysiek777 ,
ja mam z takiego wygrzebanego testu w smieciach,doroslego syna.
Pokaz go😀
Próbowałam jak mogłam zdjęcie zrobić, ale mam chwilowo zastępczy telefon bo swój rozwalilam, i niestety nie wrzucę zdjęcia, bo nic na nim nie widać. Ale takie blade krechy znam już z moich poprzednich ciąż, czyli wydaje mi się że co tam ruszylo. Najbliższe dni, tygodnie a jak dobrze pójdzie to i miesiące pokażą co.

Do góry