O, to ja jestem wyjątek - wyszłam za maż jak miałam 21 lat a za 3 tygodnie nasza 15 rocznicaCzemu nazywacie to rozliczaniem się. Nikt nikomu nic nie wylicza w modelach o jakich dziewczyny mówią. Zrzuta na wspólny garnek raz w miesiącu. To czy coś zostaje czy nie to jest po prostu fakt i jak sądzę nie rozmawia się o tym. Nie mylić z ukrywaniem i tajemnicami. Nic z tych rzeczy. Sądzę że takie rozwiązania w dużej mierze wybieraja osoby które dość późno weszły w małżeństwie i zdarzyły przyzwyczaić się do pełnej samodzielności.
reklama
Waleczna36
Fanka BB :)
Miałam wczoraj zastrzyki dwaa...O nieeee
Dlaczego pękły przed czasem ?? Nie mogli dać zastrzyku zatrzymującego ....
Nie martw się 13 to bardzo ładny wynik. I pobrali niby 21 a tylko 11 było dojrzałych także u ciebie super wynik ❤❤
Pchełka216
I dodam,że są świadome że życie to nie bajka.Czemu nazywacie to rozliczaniem się. Nikt nikomu nic nie wylicza w modelach o jakich dziewczyny mówią. Zrzuta na wspólny garnek raz w miesiącu. To czy coś zostaje czy nie to jest po prostu fakt i jak sądzę nie rozmawia się o tym. Nie mylić z ukrywaniem i tajemnicami. Nic z tych rzeczy. Sądzę że takie rozwiązania w dużej mierze wybieraja osoby które dość późno weszły w małżeństwie i zdarzyły przyzwyczaić się do pełnej samodzielności.
Ananasowa93
A jakie zastrzyki kochana ??Miałam wczoraj zastrzyki dwaa...
Pchełka216
Kochana. Przykro mi,bo wiem że nastawialas się na więcej. Ale to też jest super wynik! jak lezalam na sali to słyszałam że babeczce pobrali tylko 2. Z 13 na pewno bedzie cos,tak mówi statystyka. Oczywiście wszystko zależy od jakosci ale na to wpływu nie ma. Ale teraz to się zdziwiłam. jak to wczoraj miałaś zastrzyki? norma jest zastrzyk wyzwalający ok. 37 h przed punkcja. Na co miałaś te 2,na zatrzymanie?Miałam wczoraj zastrzyki dwaa...
nieagatka
Toco opisałam ja było rozliczaniem się na każdym kroku i z każdej kwoty. I to po latach związku.Czemu nazywacie to rozliczaniem się. Nikt nikomu nic nie wylicza w modelach o jakich dziewczyny mówią. Zrzuta na wspólny garnek raz w miesiącu. To czy coś zostaje czy nie to jest po prostu fakt i jak sądzę nie rozmawia się o tym. Nie mylić z ukrywaniem i tajemnicami. Nic z tych rzeczy. Sądzę że takie rozwiązania w dużej mierze wybieraja osoby które dość późno weszły w małżeństwie i zdarzyły przyzwyczaić się do pełnej samodzielności.
Waleczna36
Bede w domu to Ci napisze iwze bo nie pamietam słońceA jakie zastrzyki kochana ??
Margoolcia
Że Ci rodzice dali tak wcześnie wyjść za mąż no ale z tego co obserwuje to znowu wraca moda na ślub w okolicy studiowania. I dobrze.O, to ja jestem wyjątek - wyszłam za maż jak miałam 21 lat a za 3 tygodnie nasza 15 rocznica
Jest tak jak z każdym tematem - we wszystkim należy zachować umiar i nie przesadzać Bo ten przykład co wcześniej opisałaś, to faktycznie przesadaToco opisałam ja było rozliczaniem się na każdym kroku i z każdej kwoty. I to po latach związku.
reklama
Waleczna36
Decapeptyl....Kochana. Przykro mi,bo wiem że nastawialas się na więcej. Ale to też jest super wynik! jak lezalam na sali to słyszałam że babeczce pobrali tylko 2. Z 13 na pewno bedzie cos,tak mówi statystyka. Oczywiście wszystko zależy od jakosci ale na to wpływu nie ma. Ale teraz to się zdziwiłam. jak to wczoraj miałaś zastrzyki? norma jest zastrzyk wyzwalający ok. 37 h przed punkcja. Na co miałaś te 2,na zatrzymanie?
Podziel się: