reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czemu nazywacie to rozliczaniem się. Nikt nikomu nic nie wylicza w modelach o jakich dziewczyny mówią. Zrzuta na wspólny garnek raz w miesiącu. To czy coś zostaje czy nie to jest po prostu fakt i jak sądzę nie rozmawia się o tym. Nie mylić z ukrywaniem i tajemnicami. Nic z tych rzeczy. Sądzę że takie rozwiązania w dużej mierze wybieraja osoby które dość późno weszły w małżeństwie i zdarzyły przyzwyczaić się do pełnej samodzielności.

Chyba mnie nie zrozumiałaś... Chodzi mi o to tylko że my z mężem mamy wspólną kasę i poprostu nie wyobrażam sobie w restauracji, sklepie lub kinie dzielić rachunki....

reklama
Że Ci rodzice dali tak wcześnie wyjść za mąż 😱😂😂😂 no ale z tego co obserwuje to znowu wraca moda na ślub w okolicy studiowania. I dobrze. 👍
Kiedyś było jakieś inne myślenie albo moim rodzicom też odbiło 😜 Najważniejsze, że nie żałuję ani jednego dnia z tym moim psychopatą😂😍

Cześć dziewczyny.
Punkcja była ciezka, duża część pecherzykow pękła przed pobraniem, ostatecznie pobrnao 13 jajeczek.
Transfer będzie po miesiączce, a @ Za ok 7 dni
Ja jestem nie do życia, obolała okropnie i słaba.
Buzka
Ktoś miał pobrana podobna ilosc jajek ?

Ładny wynik, tak dużo nigdy nie miałam, oby teraz ładnie się zapłodniły i dzieliły ✊✊✊ a Ty odpoczywaj 😘 ciekawe tylko dlaczego ta dużo pękło wcześniej 🤔

Przypomniało mi się Decapeptyl
No to ja nie wiem już o co chodzi.
Bo z jednej strony podają pregnyl na pęknięcie a jednocześnie na zachamowanie??
Chyba przeciągnęli ta stymulację o jeden lub dwa dni. 😭😭😭
Tak mi przykro kochana na pewno liczyłas na więcej a te dojrzałe ci popękały. Lekarz to jakiś wytłumaczył ? Dlaczego? Co poszło jie tak ?

reklama
No to ja nie wiem już o co chodzi.
Bo z jednej strony podają pregnyl na pęknięcie a jednocześnie na zachamowanie??
Chyba przeciągnęli ta stymulację o jeden lub dwa dni. 😭😭😭
Tak mi przykro kochana na pewno liczyłas na więcej a te dojrzałe ci popękały. Lekarz to jakiś wytłumaczył ? Dlaczego? Co poszło jie tak ?

Powedzial że tak się zdarza, i było też killa mniejszych, mam czekać na piątek będzie dzwonił embrolog.

Do góry