reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

My tez mamy wspolna kase ale to Łukasz dużo więcej zarabia i jak chcemy w cos ;) zainwetsowac to rozmawiamy na ten temat ale uważam ze kazda kobieta powinna mieć swoja kase z której nie musi się tlumaczyc ;)
Swego czasu mąż oddzielił się od wspólnego konta, chyba było mu wstyd w nowej pracy podawać moje konto 😜 początkowo byłam zła, teraz uważam super. Jeszcze muszę zmienić hasło do swojego konta bo wchodzi bez pytania i jakieś przelewy sobie robi 😂😂😂 choć jak to w Pl bywa i tak zarabia więcej .

reklama
@nieagatka a Ty wpadasz jak po ogień :o Co u Ciebie słychać? Dzieciorki zdrowe? Wysypiasz sie w miarę?
Nie, nie, ja jestem cały czas. Podczytuję, ale udzielam się tylko jak mam coś do powiedzenia.
Wszystko ok, czekam na jakieś ustabilizowanie laktacji, żeby trochę siebie odzyskać i na koniec lata, bo gorąco mamy jak w piekle [emoji38]
No i na Twój transfer ofkors też, który się zbliża wielkimi krokami [emoji16]
Temat wysypiania się celowo pomijam, nie ma sensu się denerwować [emoji38][emoji2962]

Cześć dziewczyny.
Punkcja była ciezka, duża część pecherzykow pękła przed pobraniem, ostatecznie pobrnao 13 jajeczek.
Transfer będzie po miesiączce, a @ Za ok 7 dni
Ja jestem nie do życia, obolała okropnie i słaba.
Buzka
Ktoś miał pobrana podobna ilosc jajek ?

Biedactwo... Wypoczywaj sobie teraz 😘
Oby się teraz ładnie łączyły ✊😘

Nie, nie, ja jestem cały czas. Podczytuję, ale udzielam się tylko jak mam coś do powiedzenia.
Wszystko ok, czekam na jakieś ustabilizowanie laktacji, żeby trochę siebie odzyskać i na koniec lata, bo gorąco mamy jak w piekle [emoji38]
No i na Twój transfer ofkors też, który się zbliża wielkimi krokami [emoji16]
Temat wysypiania się celowo pomijam, nie ma sensu się denerwować [emoji38][emoji2962]
Jak to, przecież Ty masz zawsze dużo do powiedzenia😂 Oj zmieniasz sie matka, zmieniasz😂 Chyba malutka daje Ci mocno w kość, co😜
U nas pizga chłodem, deszcz potrzebny ale zazdroszczę ciepełka ;)

Cześć dziewczyny.
Punkcja była ciezka, duża część pecherzykow pękła przed pobraniem, ostatecznie pobrnao 13 jajeczek.
Buzka
O nieeee 🥺🥺🥺
Dlaczego pękły przed czasem ?? Nie mogli dać zastrzyku zatrzymującego ....
Nie martw się 13 to bardzo ładny wynik. I pobrali niby 21 a tylko 11 było dojrzałych także u ciebie super wynik ❤️❤️

Kurcze nie potrafię sobie tego wyobrazić żeby się rozliczać 😁 Życia by mi nie starczyło 😂
Czemu nazywacie to rozliczaniem się. Nikt nikomu nic nie wylicza w modelach o jakich dziewczyny mówią. Zrzuta na wspólny garnek raz w miesiącu. To czy coś zostaje czy nie to jest po prostu fakt i jak sądzę nie rozmawia się o tym. Nie mylić z ukrywaniem i tajemnicami. Nic z tych rzeczy. Sądzę że takie rozwiązania w dużej mierze wybieraja osoby które dość późno weszły w małżeństwie i zdarzyły przyzwyczaić się do pełnej samodzielności.

Cześć dziewczyny.
Buzka
Ja miałam 12 komórek, 8 wybranych ale 4 się zapłodnily. Dzięki Bogu wszystkie dotrwały do 5 doby.

reklama
Cześć dziewczyny.
Buzka
Ja miałam pobierane 2 razy po 12 jajeczek - pierwsza stymulka 1 blastka, druga stymulka 5 blastek.
Nie martw się na zapas, to nie jest zły wynik ✊ ✊✊

Do góry