reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Super że Ci lepiej ❤. Trzeba iść za ciosem ✊✊✊Zaraz będziesz u rodzinki i głupoty nie będą się w głowie trzymać 😘. A jak znowu będziesz się smucić to Cię znajdę! A będę miała coraz bliżej do Ciebie 😜.
Ja na razie nie wybiegam zbytnio myślami czy się uda czy nie. Wiem że napewno zrobię kolejna stymulację, a co potem to wyjdzie w trakcie 🙂. Najważniejsze to mieć jakiś plan w zanadrzu, jak to miała nasza kochana @netiaskitchen🙂
Dokładnie ja mam tez plan ze jak sie nie uda to wracam zrobic histero i w grudniu chcialabym podejsc do transferu.
To chyba zacznę sie smucic to mnie znajdziesz😜jak będziesz blisko to dawaj do Gdyni. My tam mamy wynajete mieszkanie 2 pokojowe wiec miejsce jest😁

Nie mam mutacji która odpowiada za wahania homocysteiny ;-( qurcze może już głupieje :-(
Ja miałam immunogmfentyp zlecone w nim;
subpopulacje limfocytow, antykoagulant tocznia, białko c i s, wit.B12 w surowicy, homocysteina w surowicy, przeciwciała anty b2 glikoproteinie igG i IgM, przeciwciała anty kardiolipinia IgG i IgM ,

reklama
Do góry