reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wlasnie wrocilam od lekarza.no wiec sytuacjia wygląda następująco. Pobrali krew na betę wynik będzie jutro ale ze gabinet czynny dopiero u mej lekarz we czwartek to wtedy się dowiem. Beta z 6dpt nic nie pokazala. Dzis 11 dpt . Zrobili test sikany i wyszedl negatywny. Na usg macica wyglada naprawde dobrze i tyle sie dowiedzilam. Jestem podłamana. Boli mnie głowa i az mi niedobrze z tego wszystkiego.UROKI AMERYKI ......placi sie tu krocie za wszystko a jest jak jest .

Nie do wiary, że tyle każą Ci czekać 😱

Wlasnie wrocilam od lekarza.no wiec sytuacjia wygląda następująco. Pobrali krew na betę wynik będzie jutro ale ze gabinet czynny dopiero u mej lekarz we czwartek to wtedy się dowiem. Beta z 6dpt nic nie pokazala. Dzis 11 dpt . Zrobili test sikany i wyszedl negatywny. Na usg macica wyglada naprawde dobrze i tyle sie dowiedzilam. Jestem podłamana. Boli mnie głowa i az mi niedobrze z tego wszystkiego.UROKI AMERYKI ......placi sie tu krocie za wszystko a jest jak jest .
Jeny co za system, beta na jutro? Wynik na czwartek . Jeśli 6 dpt było 0 to nie wróży to najlepiej :( choć oczywiście jest jakiś cień nadzieji że jakaś późna implantacja.....

reklama
Do góry