reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie dzisiaj punkcja. Pobrano 9 komórek z czego do zapłodnienia nadawało się 6.Poprzednim razem 5.
Stymulacja teraz 200 puregon przez
12 dni
, od czwartego dnia cetrotide i na koniec 2 ampułki ovitrelle.Poprzednio z racji niższego amh niż teraz miałam dawkę puregonu 300. Wtedy się nie udało.
Zobaczymy jak teraz.
Właśnie nie wiem dlaczego ja mam dawkę 200 skoro moje amh wynosi coś koło 4,66 🤔

reklama
Dziewczyny może jestem monotematyczna, ale mam teraz histeroskopie i się zastanawiam czy robic jakieś dodatkowe badania. W sensie miałam implantację urodziłam syna. Raczej receptywnosc się nie zmieniła, wiec Era test odpada. Będzie test uma. Mamy genetykę zrobioną. Zbadane mutacje:
Detekcja mutacji G20210A w genie Protrombiny-czynnik II
detekcja mutacji Leiden w genie Proakceleryny- czynnik V
mutacjie polimorfizmu w genie MTHFR.
chyba NK mogłabym zbadać czy coś jeszcze?
U mnie jeszcze Paśnik mocno zwracał uwagę na ten immufenotyp i w sumie coś tam mi lekko wyszło nie tak. To kosztuje ok 450zl i się robi od 18-23dc

Wlasnie wrocilam od lekarza.no wiec sytuacjia wygląda następująco. Pobrali krew na betę wynik będzie jutro ale ze gabinet czynny dopiero u mej lekarz we czwartek to wtedy się dowiem. Beta z 6dpt nic nie pokazala. Dzis 11 dpt . Zrobili test sikany i wyszedl negatywny. Na usg macica wyglada naprawde dobrze i tyle sie dowiedzilam. Jestem podłamana. Boli mnie głowa i az mi niedobrze z tego wszystkiego.UROKI AMERYKI ......placi sie tu krocie za wszystko a jest jak jest .

U mnie dzisiaj punkcja. Pobrano 9 komórek z czego do zapłodnienia nadawało się 6.Poprzednim razem 5.
Stymulacja teraz 200 puregon przez
12 dni
, od czwartego dnia cetrotide i na koniec 2 ampułki ovitrelle.Poprzednio z racji niższego amh niż teraz miałam dawkę puregonu 300. Wtedy się nie udało.
Zobaczymy jak teraz.

Trzymam kciuki! ❤️

reklama
Do góry