No rezonans to ogromna dawka promieniowania...
Jak dla mnie to jest szkodliwe...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No rezonans to ogromna dawka promieniowania...
Heheheprzynajmniej nie ma nydyJeju taki chłopinka to skarb.
Z moim jak byłam na IP to tylko wstydu narobił. Wlazł do gabinetu badań na IP za mną zamiast poczekać na zewnątrz Jeszcze se kurtke wiesza na haczyku, siada na krześle dla pacjenta (czyli moim) i czeka nie wiem na co ale go wypierdzielili
Potem w damskim kiblu sikał
Ta co do załatwiania też się super sprawuje.
Lista zakupów wyjątkowo ciężka
- fasolka szparagowa mrożona - kupuje szpinak
- makaron do zupy (prócz nitek) - kupił spagetti
I weź tu żyj...
Ciekawe co dziecku zrobi do jedzenia jak zostanie sam
Przepraszam, co to jest IP.Jeju taki chłopinka to skarb.
Z moim jak byłam na IP to tylko wstydu narobił. Wlazł do gabinetu badań na IP za mną zamiast poczekać na zewnątrz Jeszcze se kurtke wiesza na haczyku, siada na krześle dla pacjenta (czyli moim) i czeka nie wiem na co ale go wypierdzielili [emoji23][emoji23]
Potem w damskim kiblu sikał
Ta co do załatwiania też się super sprawuje.
Lista zakupów wyjątkowo ciężka
- fasolka szparagowa mrożona - kupuje szpinak
- makaron do zupy (prócz nitek) - kupił spagetti [emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji16]
I weź tu żyj...
Ciekawe co dziecku zrobi do jedzenia jak zostanie sam
Przepraszam, co to jest IP.
Przewija się to przez forum, któryś raz a ja nie bardzo wiem o co chodzi [emoji849]
Jestem kochana hehehe ale masz nosa wlasnie weszłam na forum i chciałam nadrobić My od wczoraj caly dzień malowaliśmy jeden pokoj i nie miałam czasu - zanim wszystko wynieśliśmy a tam była taka mala skladownia to dużo czasu nam zajelo Teraz odpoczywamy po obiadku i będę latac ze sciera wieczorem jakiś spacerek żeby się dotlenić... Troche się denerwuje bo przecież biore dość sporo estrofemu a piersi mnie wogole nie bola - zawsze już cos czułam... W czwartek mam wizyte kontrolna a ja nic nie czuje W srode i tak ide na badanie moczy, proga i estriadolu to będę wiedzieć@bazylia128 a Ty gdzie sie podziewasz?
Wpadaj zapraszam , u mnie chata dla wszystkich otwarta o każdej porze , tylko wina nie przynos , bo ja jutro do pracy idę . Pewnie na wieczór się wezmę za ten bigos, ugotuje raz, a na cały tydzień , dziś rybę na obiad zrobię.ha napiszę na koniec dnia jaki werdykt
dobrze, że mam pakiet na nudę, bo narazie słabo się kręcą
jeju u mnie tylko internista a tu nawet do ginekologa przychodzą
@Camilleka
To ja wbijam na bigosik. Wieki nie jadłam. Pyszotka! Albo podrzuć mi do pracy
Ojjjjoojjjj pamiętam ta twoja rybke jaammiiii Chyba wlasnie tez zrobie w tym tygodniu bigosikWpadaj zapraszam , u mnie chata dla wszystkich otwarta o każdej porze , tylko wina nie przynos , bo ja jutro do pracy idę . Pewnie na wieczór się wezmę za ten bigos, ugotuje raz, a na cały tydzień , dziś rybę na obiad zrobię.
Ooo jak zleciało, wszystkiego dobrego dla synkaOoo predka jesteś.A ja dzisiaj wyprawia synkowi urodziny dziś kończy 2latka.
Jak kochana w Fr sytuacja z korona?