reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć 😊

Dziewczyny wiecie może, jak to wygląda z zapladnianiem dużej ilości jajeczek są jakieś ilości max które zapladniaja a reszta jajek do zamrożenia?
Wprawdzie nie pytałam jeszcze o to mojego lekarza ale napewno jutro się wypytam.

Miłego dnia 😊

Jeju taki chłopinka to skarb.

Z moim jak byłam na IP to tylko wstydu narobił. Wlazł do gabinetu badań na IP za mną zamiast poczekać na zewnątrz :D Jeszcze se kurtke wiesza na haczyku, siada na krześle dla pacjenta (czyli moim) i czeka nie wiem na co :D ale go wypierdzielili 😂😂
Potem w damskim kiblu sikał :o:o:o

Ta co do załatwiania też się super sprawuje.
Lista zakupów wyjątkowo ciężka
- fasolka szparagowa mrożona - kupuje szpinak :eek::eek:
- makaron do zupy (prócz nitek) - kupił spagetti 😂😂🤣🤣🤣😁

I weź tu żyj...

Ciekawe co dziecku zrobi do jedzenia jak zostanie sam :eek::eek::eek:
Hehehe🤣🤣przynajmniej nie ma nydy😂
Moj nie zna nazwisk lekarz-oczywiscue mnie pytal ostatnio wychodzac z gabinetu bo nie wzial zlecenia na badania(no dobra ja nie wzielam😅)i zapytali go kto kieruje no i oczywiscie wyszedl i pyta-kochanie jak nazwya sie twoj lekarz😃😃
Ale kocham go😍😍😍😍

Jeju taki chłopinka to skarb.

Z moim jak byłam na IP to tylko wstydu narobił. Wlazł do gabinetu badań na IP za mną zamiast poczekać na zewnątrz :D Jeszcze se kurtke wiesza na haczyku, siada na krześle dla pacjenta (czyli moim) i czeka nie wiem na co :D ale go wypierdzielili [emoji23][emoji23]
Potem w damskim kiblu sikał :o:o:o

Ta co do załatwiania też się super sprawuje.
Lista zakupów wyjątkowo ciężka
- fasolka szparagowa mrożona - kupuje szpinak :eek::eek:
- makaron do zupy (prócz nitek) - kupił spagetti [emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji16]

I weź tu żyj...

Ciekawe co dziecku zrobi do jedzenia jak zostanie sam :eek::eek::eek:
Przepraszam, co to jest IP.
Przewija się to przez forum, któryś raz a ja nie bardzo wiem o co chodzi [emoji849]

@bazylia128 a Ty gdzie sie podziewasz?🥺
Jestem kochana ;) hehehe ale masz nosa wlasnie weszłam na forum i chciałam nadrobić ;) My od wczoraj caly dzień malowaliśmy jeden pokoj i nie miałam czasu - zanim wszystko wynieśliśmy a tam była taka mala skladownia to dużo czasu nam zajelo ;) Teraz odpoczywamy po obiadku i będę latac ze sciera ;) wieczorem jakiś spacerek żeby się dotlenić... Troche się denerwuje bo przecież biore dość sporo estrofemu a piersi mnie wogole nie bola - zawsze już cos czułam... W czwartek mam wizyte kontrolna a ja nic nie czuje :o W srode i tak ide na badanie moczy, proga i estriadolu to będę wiedzieć ;)

ha napiszę na koniec dnia jaki werdykt ;)

dobrze, że mam pakiet na nudę, bo narazie słabo się kręcą ;)

jeju u mnie tylko internista a tu nawet do ginekologa przychodzą :confused::confused:

@Camilleka
To ja wbijam na bigosik. Wieki nie jadłam. Pyszotka! Albo podrzuć mi do pracy :rofl::rofl:
Wpadaj 😁 zapraszam 🙂, u mnie chata dla wszystkich otwarta o każdej porze 🙂, tylko wina nie przynos 🤪, bo ja jutro do pracy idę 😂. Pewnie na wieczór się wezmę za ten bigos, ugotuje raz, a na cały tydzień 😂, dziś rybę na obiad zrobię.

Wpadaj 😁 zapraszam 🙂, u mnie chata dla wszystkich otwarta o każdej porze 🙂, tylko wina nie przynos 🤪, bo ja jutro do pracy idę 😂. Pewnie na wieczór się wezmę za ten bigos, ugotuje raz, a na cały tydzień 😂, dziś rybę na obiad zrobię.
Ojjjjoojjjj pamiętam ta twoja rybke jaammiiii ;) Chyba wlasnie tez zrobie w tym tygodniu bigosik ;)

reklama
Ooo predka jesteś.A ja dzisiaj wyprawia synkowi urodziny dziś kończy 2latka.
Jak kochana w Fr sytuacja z korona?
Ooo jak zleciało, wszystkiego dobrego dla synka 😘😘😘
Myśle ze już trochę się sytuacja uspokoiła, maseczki dalej wskazane, ale ja nosze tylko w metrze i w pracy jak mam klientów. Już trochę odpuściłam, bo by szło oszaleć 😉

Do góry