reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mozesz kochanieńka jak bezalkoholowe to nawet dwa ❤❤ To tak jakbyś Piła napój gazowany 🤟🤟
U mnie dzisiaj teściowie na grilla wpadają wiec od rana szykuje. Później pochwale się co mi wyszło 😍😍
Już chyba kiedyś posałam ze kocham moich teściów bo oni są zakochani we mnie ❤❤❤ No i bardzo ich szanuje ze wychowali takiego wspaniałego syna ❤
Tez dzisiaj chyba troszkę pojem niedozwolonego ale trudno raz się żyje, rezygnuje z alkoholu żeby mąż mógł dziś świętować z rodzicami ❤❤
Co prawda opijamy moja pierwsza wypłatę w nowej firmie ale co tan jestem po owulacji i niezmiennie naiwnie licze na naturalny cud ❤❤
Życzę Ci tego naturalnego cudu najbardziej na świecie ❤
Baw się dobrze 😘 Miłego☀

reklama
Dopiero Was nadrobiłam od wczoraj, bo nie dość ze miałam wczoraj dużo pracy to jeszcze dosłownie poszłam niewyspana i na kacu 🥴🤕🙈, a to dlatego ze już sobie siedziałam w czwartek w piżamce gotowa do spania i zadzwoniła przyjaciolka z płaczem ze idzie do mnie, bo się pożarła z mezem. No i przyszła z winem, a później wiadomo otworzyłyśmy jeszcze jedno i w końcu u mnie spała, a położyliśmy się koło 2 w nocy. Wczoraj był ciężki dzień 😂
@fredka84 super ze już za tydzień punkcja!!!! ❤❤❤
@Caro♤♤♤♤ mysle o Tobie i mam nadzieje, ze te krwawienia to tylko jakiś mały krwiak jak pisała @sandra777.12 ze tez tak miała
@Mirka30 mnie tez bolały jajniki w trakcie stymulacji, lekarz mówił ze czasami tak jest, ale lepiej spytaj doktora, bo każdy przypadek jest inny 😘
@Bombisz bardzo mi przykro, przytulam Cię mocno 😘
@Waleczna36 ales naprodukowała 🥚 🥚🥚🥚 😁😁😁 super 😘🙂

Kochane jestem po wizycie, nie wiadomo skąd pojawiło się 8 jajek więcej.
Z prawej 13 i lewej 14 😊
Ale nie są gotowe do punkcji bo mają 14,15 mm, ale są równe wszystkie.
Dodał jeszcze zastrzyki, zmniesuzl Benfolie na 150 i dodał mensinorm 75, więc dawkowo tak samo. W poniedziałek kolejny podgląd i wstępnie środa punkcja. Świeży transfer już nie wchodzi w grę bo rośnie mi progesteron ale przy takiej ilości jajek nawet powoedizal że dobrze i będzie mrożony.
Więc chyba nie jest tak źle, tyle że musze się jeszcze troszkę przemęczyć.
Właśnie mam pytanko, dziś mam iść do znajomych na grila i bezalkoholowe jedno mogę wypić, co sądzicie ?
Dziękuję za kciuki i truzmajce proszę dalej bo widać że są snilne i mocne 😘😘😘
Tyle jajec super.
Mrożony lepiej trochę odpoczniesz, lepiej się przygotujesz;))

To ile już minus kg jest?
Pamiętaj że już wygrałaś i odniosłas sukces bo podjęłaś walkę i wysiłek. A za te 5 tygodni to normalnie medal złoty się należy 🥇🥇🥇🥇🥇 albo i 5 za każdy tydzień jeden 😁
Aktualnie -6kg. Wiem ze na początku gubi się najwiecej a później może być ciężko ale jestem zdeterminowana. Zaczynajac leczenie IO nie miałam celu aby chudnąc tylko żeby pomogło mi to zajść w ciąże. A „efekt uboczny” jest taki ze znikają boczki 😂 jak to mówi pewna reklama 😂

Dopiero Was nadrobiłam od wczoraj, bo nie dość ze miałam wczoraj dużo pracy to jeszcze dosłownie poszłam niewyspana i na kacu 🥴🤕🙈, a to dlatego ze już sobie siedziałam w czwartek w piżamce gotowa do spania i zadzwoniła przyjaciolka z płaczem ze idzie do mnie, bo się pożarła z mezem. No i przyszła z winem, a później wiadomo otworzyłyśmy jeszcze jedno i w końcu u mnie spała, a położyliśmy się koło 2 w nocy. Wczoraj był ciężki dzień 😂
@fredka84 super ze już za tydzień punkcja!!!! ❤❤❤
@Caro♤♤♤♤ mysle o Tobie i mam nadzieje, ze te krwawienia to tylko jakiś mały krwiak jak pisała @sandra777.12 ze tez tak miała
@Mirka30 mnie tez bolały jajniki w trakcie stymulacji, lekarz mówił ze czasami tak jest, ale lepiej spytaj doktora, bo każdy przypadek jest inny 😘
@Bombisz bardzo mi przykro, przytulam Cię mocno 😘
@Waleczna36 ales naprodukowała 🥚 🥚🥚🥚 😁😁😁 super 😘🙂

Aha, no mam nadzieje kochana ze to nic nie groznego.. Wyslalam maila do kliniki i zobaczymy czy mi odpisza :*

Z prawej 13 i lewej 14 [emoji4]
Dodał jeszcze zastrzyki, zmniesuzl Benfolie na 150 i dodał mensinorm 75, więc dawkowo tak samo. W poniedziałek kolejny podgląd i wstępnie środa punkcja. Świeży transfer już nie wchodzi w grę bo rośnie mi progesteron ale przy takiej ilości jajek nawet powoedizal że dobrze i będzie mrożony.
Właśnie mam pytanko, dziś mam iść do znajomych na grila i bezalkoholowe jedno mogę wypić, co sądzicie ?
Dziękuję za kciuki i truzmajce proszę dalej bo widać że są snilne i mocne [emoji8][emoji8][emoji8]
Możesz nawet alkoholowe [emoji6]
Piękny wynik, ale będzie owocna punkcja [emoji4]

@fredka84 czekamy na zdjęcia ciacha 😋😋😋 @Camilleka ja w poniedziałek miałam takiego kaca, ze masakra...bo w niedziele mieliśmy gości no i za dużo się wina polało 😅 @klaudiaanita ja wczoraj obżerałam się bobikiem pysznym 😋😋😋 a teraz jadę na zakupy jedzeniowe a po południu idziemy do teściów na grilla wiec nic nie muszę gotować ufff 😅😅 i na pewno będzie obżarstwo 😱

@Waleczna36 super jajeczka!!!
@Bombisz przytulam mocno!!!

@fredka84 czekamy na zdjęcia ciacha 😋😋😋 @Camilleka ja w poniedziałek miałam takiego kaca, ze masakra...bo w niedziele mieliśmy gości no i za dużo się wina polało 😅 @klaudiaanita ja wczoraj obżerałam się bobikiem pysznym 😋😋😋 a teraz jadę na zakupy jedzeniowe a po południu idziemy do teściów na grilla wiec nic nie muszę gotować ufff 😅😅 i na pewno będzie obżarstwo 😱

@Waleczna36 super jajeczka!!!
@Bombisz przytulam mocno!!!
Na nosie mam sińca po grabiach wiec na grillu będę wyglądać spektakularnie 😎

Z prawej 13 i lewej 14 😊
Dziękuję za kciuki i truzmajce proszę dalej bo widać że są snilne i mocne 😘😘😘
Jak ja bym chciala tyle jajcow mieć 🙏🏼🤪🤗

reklama
Wy wszystkie na grillach a ja dopiero teraz dochodzę do siebie po punkcji 29.06. ;) choć brzuch nadal mam jeszcze wydety. mam kupę leków: antybiotyk, progesteron, dostinex i jeszcze przeciwzakrzepowe- jeden w zastrzyku na 10 dni. Też tak mialyscie? Już mam dość tego dziubania brzucha. A i dodatkowe pytanie. Czy mialysxie jakies kontrole po punkcji? mi lekarz powiedział że mam Dobrzec i dostać okres. Umówiliśmy się na koniec lipca po okresie żeby zobaczyć co i jak i przygotować do transferu. Ale już wiadomo że transferu nie będzie póki co bo przenoszenie i badania.

Do góry