Tak przeszly. Lekarz zwiększyl lutinus z 2do 4 i kazal lezec...to lezalam caly dzien@Caro♤♤♤♤ i jak się czujesz, co lekarz powiedział na IP? myślę o Tobie cały czas ❤
@Kiwibanan przeszły Ci te różowe plamienia?
reklama
prztulam z całych siłDzwonili z labo, beta <2 także niestety, nie nasz czas
klaudiaanita
Fanka BB :)
Ja się objadam właśnie bobiczkiemA jak u was porażki dziewczynki?? Bo ja zaczynam od euthyroxu a później taki zestaw
Naturalny kwasik foliowy
I naturalne bąki po nimJa się objadam właśnie bobiczkiem
Naturalny kwasik foliowy Zobacz załącznik 1143295
Waleczna36
Kochane jestem po wizycie, nie wiadomo skąd pojawiło się 8 jajek więcej.
Z prawej 13 i lewej 14
Ale nie są gotowe do punkcji bo mają 14,15 mm, ale są równe wszystkie.
Dodał jeszcze zastrzyki, zmniesuzl Benfolie na 150 i dodał mensinorm 75, więc dawkowo tak samo. W poniedziałek kolejny podgląd i wstępnie środa punkcja. Świeży transfer już nie wchodzi w grę bo rośnie mi progesteron ale przy takiej ilości jajek nawet powoedizal że dobrze i będzie mrożony.
Więc chyba nie jest tak źle, tyle że musze się jeszcze troszkę przemęczyć.
Właśnie mam pytanko, dziś mam iść do znajomych na grila i bezalkoholowe jedno mogę wypić, co sądzicie ?
Dziękuję za kciuki i truzmajce proszę dalej bo widać że są snilne i mocne
Z prawej 13 i lewej 14
Dodał jeszcze zastrzyki, zmniesuzl Benfolie na 150 i dodał mensinorm 75, więc dawkowo tak samo. W poniedziałek kolejny podgląd i wstępnie środa punkcja. Świeży transfer już nie wchodzi w grę bo rośnie mi progesteron ale przy takiej ilości jajek nawet powoedizal że dobrze i będzie mrożony.
Właśnie mam pytanko, dziś mam iść do znajomych na grila i bezalkoholowe jedno mogę wypić, co sądzicie ?
Ananasowa93
Mozesz kochanieńka jak bezalkoholowe to nawet dwa To tak jakbyś Piła napój gazowanyKochane jestem po wizycie, nie wiadomo skąd pojawiło się 8 jajek więcej.
Z prawej 13 i lewej 14
U mnie dzisiaj teściowie na grilla wpadają wiec od rana szykuje. Później pochwale się co mi wyszło
Już chyba kiedyś posałam ze kocham moich teściów bo oni są zakochani we mnie No i bardzo ich szanuje ze wychowali takiego wspaniałego syna
Tez dzisiaj chyba troszkę pojem niedozwolonego ale trudno raz się żyje, rezygnuje z alkoholu żeby mąż mógł dziś świętować z rodzicami
Co prawda opijamy moja pierwsza wypłatę w nowej firmie ale co tan jestem po owulacji i niezmiennie naiwnie licze na naturalny cud
@Waleczna36 super wynik Kobieto trzymam za wszystkie działające kciuki mocno mocno i z nóżki na nóżkę przebieram bo też już chcę zacząć, takiego mi dajecie kopa <3
@fredka84 to i ja coś upiekę, nie pierwszy raz za twoją inicjatywą
Miłej soboty Kochane!
@fredka84 to i ja coś upiekę, nie pierwszy raz za twoją inicjatywą
Miłej soboty Kochane!
klaudiaanita
Wow Super wynikKochane jestem po wizycie, nie wiadomo skąd pojawiło się 8 jajek więcej.
Z prawej 13 i lewej 14
Ciekawa jestem jak to u mnie będzie wyglądało
Pewnie że dobrze przy takiej ilości organizm potrzebuje chwile żeby odpocząć i się super przygotujesz do transferu
Będzie super na bank
Margoolcia
To ile już minus kg jest?5 tydzień na metforminie i na diecie ❤
Jeszcze nie przestrzegam diety w 100% ale efekty już są. Narazie na wadze a nie wiem jak wyniki z krwi ale wybieram się przed transferem na powtórkę badan trzymajcie kciuki dziewczynki żebym wytrwała bo bywa ciężko
Pamiętaj że już wygrałaś i odniosłas sukces bo podjęłaś walkę i wysiłek. A za te 5 tygodni to normalnie medal złoty się należy albo i 5 za każdy tydzień jeden
reklama
Waleczna36
Wow Super wynik
Ciekawa jestem jak to u mnie będzie wyglądało
Pewnie że dobrze przy takiej ilości organizm potrzebuje chwile żeby odpocząć i się super przygotujesz do transferu
Będzie super na bank
Dziękuję
Nieźle mnie zaskoczulo to usg
Podziel się: