reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A jak u was porażki dziewczynki?? Bo ja zaczynam od euthyroxu a później taki zestaw 😂
Ja się objadam właśnie bobiczkiem
Naturalny kwasik foliowy 😜
EAFDD7B7-0553-49AE-9240-EBBB045FB468.jpeg

Kochane jestem po wizycie, nie wiadomo skąd pojawiło się 8 jajek więcej.
Z prawej 13 i lewej 14 😊
Ale nie są gotowe do punkcji bo mają 14,15 mm, ale są równe wszystkie.
Dodał jeszcze zastrzyki, zmniesuzl Benfolie na 150 i dodał mensinorm 75, więc dawkowo tak samo. W poniedziałek kolejny podgląd i wstępnie środa punkcja. Świeży transfer już nie wchodzi w grę bo rośnie mi progesteron ale przy takiej ilości jajek nawet powoedizal że dobrze i będzie mrożony.
Więc chyba nie jest tak źle, tyle że musze się jeszcze troszkę przemęczyć.
Właśnie mam pytanko, dziś mam iść do znajomych na grila i bezalkoholowe jedno mogę wypić, co sądzicie ?
Dziękuję za kciuki i truzmajce proszę dalej bo widać że są snilne i mocne 😘😘😘

Z prawej 13 i lewej 14 😊
Dodał jeszcze zastrzyki, zmniesuzl Benfolie na 150 i dodał mensinorm 75, więc dawkowo tak samo. W poniedziałek kolejny podgląd i wstępnie środa punkcja. Świeży transfer już nie wchodzi w grę bo rośnie mi progesteron ale przy takiej ilości jajek nawet powoedizal że dobrze i będzie mrożony.
Właśnie mam pytanko, dziś mam iść do znajomych na grila i bezalkoholowe jedno mogę wypić, co sądzicie ?
Mozesz kochanieńka jak bezalkoholowe to nawet dwa ❤️❤️ To tak jakbyś Piła napój gazowany 🤟🤟
U mnie dzisiaj teściowie na grilla wpadają wiec od rana szykuje. Później pochwale się co mi wyszło 😍😍
Już chyba kiedyś posałam ze kocham moich teściów bo oni są zakochani we mnie ❤️❤️❤️ No i bardzo ich szanuje ze wychowali takiego wspaniałego syna ❤️
Tez dzisiaj chyba troszkę pojem niedozwolonego ale trudno raz się żyje, rezygnuje z alkoholu żeby mąż mógł dziś świętować z rodzicami ❤️❤️
Co prawda opijamy moja pierwsza wypłatę w nowej firmie ale co tan jestem po owulacji i niezmiennie naiwnie licze na naturalny cud ❤️❤️

Z prawej 13 i lewej 14 😊
Wow :) Super wynik 💪
Ciekawa jestem jak to u mnie będzie wyglądało:-) :)
Pewnie że dobrze przy takiej ilości 🥚 organizm potrzebuje chwile żeby odpocząć i się super przygotujesz do transferu😘
Będzie super na bank 🌸

5 tydzień na metforminie i na diecie ❤
Jeszcze nie przestrzegam diety w 100% ale efekty już są. Narazie na wadze a nie wiem jak wyniki z krwi ale wybieram się przed transferem na powtórkę badan ✊✊✊ trzymajcie kciuki dziewczynki żebym wytrwała bo bywa ciężko🤯
To ile już minus kg jest?
Pamiętaj że już wygrałaś i odniosłas sukces bo podjęłaś walkę i wysiłek. A za te 5 tygodni to normalnie medal złoty się należy 🥇🥇🥇🥇🥇 albo i 5 za każdy tydzień jeden 😁

reklama
Do góry