klaudiaanita
Fanka BB :)
Ja w 14Dziewczyny a w którym dniu cyklu miałyście punkcję? Ja chyba w 12 ale już nie pamietam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w 14Dziewczyny a w którym dniu cyklu miałyście punkcję? Ja chyba w 12 ale już nie pamietam
Hej kochanie to super! Mnie jajniki tez bolą a kiedyś nigdy nie bolały... Ale tydzień temu byłam u gina i on mówi, ze to normalne bo często spadki i wzrosty estrogenu tak się podobno odczuwa takim kłóciem. A do pana dalej się zastanawiam czy się udamy, No zobaczymy jeszczeHej Ja też w tym miesiącu umawiam się na wizytę i startuję będziemy działać w podobnym czasie
Też mam lęki bo amh od ostaniej stymulacji spadło i jajniki mnie bolą,czuje że endometrioza już się obudziła..
Mi niestety pan nie pomógł i się już do niego nie wybieram
No w 5dobie miałam jedna ale 4 mi odpadly w 6 dobieNie kumam jeżeli były blastocystami czyli 3 i wyżej to je się bada już. Chyba, ze były morule. No bo jak w 5 dobie blastocysty a w 6 już nie...???
takJesteśmy dziś w 3 dobie. A skąd wiesz, że zdrowa genetycznie, badaliście?
Ja mam i doustnie i dopochwowoDokładnie, ja zawsze łykam estrofem i endo ładnie rośnie
Bo ja tez mam tez sam problem i muszę się mega pilnować, w sensie nie siadać na zimnym, zeby dosłownie nic nie złapać, duuuuzo pic i i tak mam ciagle jakieś leukocyty, ale jak jest ich mało, to nie szkodzi, poniewaz albo kamienie, albo piasek podrażniają, wiec praktycznie zawsze coś wyjdzie. Gorzej z ta bakteria, ale myśle ze jakiś antybiotyk będziesz musiała wziąć.Dokładnie
Od urodzenia ale te infekcje teraz są tak częste ze aż już męczące
Może osłabiać działanie estrofemu, może spróbuj łykać jak pisała @fredka84?Kurcze niewiem. Lekarz kazal mi dopochwowo. Ale ten Clitodal to jest masc wiec niewiem czemu nie mozna mieszac
Ja w 10 tymDziewczyny a w którym dniu cyklu miałyście punkcję? Ja chyba w 12 ale już nie pamietam
Teraz nie bardzo mogę bo jestem przed punkcja, wezmę furalgine, będę więcej pila albo jeszcze fitolizyne i w poniedz powtórzę badanie.Bo ja tez mam tez sam problem i muszę się mega pilnować, w sensie nie siadać na zimnym, zeby dosłownie nic nie złapać, duuuuzo pic i i tak mam ciagle jakieś leukocyty, ale jak jest ich mało, to nie szkodzi, poniewaz albo kamienie, albo piasek podrażniają, wiec praktycznie zawsze coś wyjdzie. Gorzej z ta bakteria, ale myśle ze jakiś antybiotyk będziesz musiała wziąć.