reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej 😘 Ja też w tym miesiącu umawiam się na wizytę i startuję 🍾 będziemy działać w podobnym czasie:)
Też mam lęki bo amh od ostaniej stymulacji spadło i jajniki mnie bolą,czuje że endometrioza już się obudziła..
Mi niestety pan nie pomógł i się już do niego nie wybieram 😌
Hej kochanie 😘 to super! Mnie jajniki tez bolą a kiedyś nigdy nie bolały... Ale tydzień temu byłam u gina i on mówi, ze to normalne bo często spadki i wzrosty estrogenu tak się podobno odczuwa takim kłóciem. A do pana dalej się zastanawiam czy się udamy, No zobaczymy jeszcze 😘😘

Dokładnie 😔
Od urodzenia ale te infekcje teraz są tak częste ze aż już męczące
Bo ja tez mam tez sam problem i muszę się mega pilnować, w sensie nie siadać na zimnym, zeby dosłownie nic nie złapać, duuuuzo pic i i tak mam ciagle jakieś leukocyty, ale jak jest ich mało, to nie szkodzi, poniewaz albo kamienie, albo piasek podrażniają, wiec praktycznie zawsze coś wyjdzie. Gorzej z ta bakteria, ale myśle ze jakiś antybiotyk będziesz musiała wziąć.

Bo ja tez mam tez sam problem i muszę się mega pilnować, w sensie nie siadać na zimnym, zeby dosłownie nic nie złapać, duuuuzo pic i i tak mam ciagle jakieś leukocyty, ale jak jest ich mało, to nie szkodzi, poniewaz albo kamienie, albo piasek podrażniają, wiec praktycznie zawsze coś wyjdzie. Gorzej z ta bakteria, ale myśle ze jakiś antybiotyk będziesz musiała wziąć.
Teraz nie bardzo mogę bo jestem przed punkcja, wezmę furalgine, będę więcej pila albo jeszcze fitolizyne i w poniedz powtórzę badanie.
Echhh zawsze coś.

reklama
Do góry