Gdyby nie pandemia też bym poszła, a tak nie mam takiej możliwościNie wiem, bo ja sobie nie wyobrażam nie iść przynajmniej raz w miesiącu, niezależnie od ceny.
reklama
Ja miałam 225 i też mieszałam. Z tego co pamiętam to najpierw wstrzyknęłam do jedenj fiolki roztwór(ale tą wodę do rozpuszczania bierzesz tylko jedną)Póżniej pobrałam to i wstrzyknęłam do drugiej i tyle. Czyli bierzesz dwie fiolki z proskiem i jedną z roztworemDziewczyny mam pytanie odnośnie menopuru.. Mam filmik z którego się uczę jak robić te zastrzyki i mieszać ale ta babka coś tłumaczy ciulowo. Mam dozę 150iu czyli muszę mieszać 2 ampułki.. Tylko że jak zmieszam wszystko razem to wychodzi wydaje mi się trochę więcej.. Czy muszę mieszać po 2 buteleczki?? Czy któraś z Was miała taka dozę?? Wszystko razem muszę zmieszać i wstrzyknąć??
A sroki ja iałam mensinorm...ale myślę że schemat ten sam
Tak to prawda z tym mierzeniemNo i ponoć sprawdzają czy dziecko rośnie mierząc obwód brzucha centymetrem u nas w PL nie chodzę na fundusz, kiedyś byłam raz jeszcze na studiach katastrofa. Natomiast siostra prowadziła ciążę na NFZ i miała normalnie USG , może nie na każdej wizycie ale co drugiej na pewno.
Oni tutaj sto lat za murzynami
Ja miałam 225 i też mieszałam. Z tego co pamiętam to najpierw wstrzyknęłam do jedenj fiolki roztwór(ale tą wodę do rozpuszczania bierzesz tylko jedną)Póżniej pobrałam to i wstrzyknęłam do drugiej i tyle. Czyli bierzesz dwie fiolki z proskiem i jedną z roztworem
A sroki ja iałam mensinorm...ale myślę że schemat ten sam
Super, wielkie dzięki za pomoc
Mam nadzieję że w przypadku menopuru też jest ten sam schematSuper, wielkie dzięki za pomoc
Mam nadzieję że w przypadku menopuru też jest ten sam schemat
Wydaje mi się że tak, jeszcze oglądałam filmiki jakieś na you tube i chyba tak to powinno być.. Najwyżej jutro napisze jeszcze do mojej kliniki żeby być pewna na 100% Dziękuję
Mi mój lekarz wtedy to rozrysował Może jeszcze ktoś jutro odpisze i potwierdzi czy właśnie tak ma bycWydaje mi się że tak, jeszcze oglądałam filmiki jakieś na you tube i chyba tak to powinno być.. Najwyżej jutro napisze jeszcze do mojej kliniki żeby być pewna na 100% Dziękuję
Ruda08
Fanka BB :)
U mnie te same „metody” położna mi mierzy brzuchola z dołu pod cyckiNo i ponoć sprawdzają czy dziecko rośnie mierząc obwód brzucha centymetrem u nas w PL nie chodzę na fundusz, kiedyś byłam raz jeszcze na studiach katastrofa. Natomiast siostra prowadziła ciążę na NFZ i miała normalnie USG , może nie na każdej wizycie ale co drugiej na pewno.
1 usg potwierdzające ciąże - Ok 8 tc
2 prenatalne - Ok 12 tc
3 połówkowe - Ok 20 tc
Ja mam akurat dodatkowe 3 po 20 tc bo mam pępowinę dwunaczyniową ale gdyby było wszystko idealnie to też bym nic nie miała
A prywatnie zawsze można iść - takie tak 5 stówek
Ale nie narzekam miałam krwiaka i łożysko przodujące brzeżne i często miałam usg bo lądowałam w szpitalu z krwawieniami. No ale większość dziewczyn zna moją historie
Także Uk + Islandia mogą sobie przybić piąteczkę
nieagatka
Fanka BB :)
Masakra... [emoji2358][emoji2358][emoji2358]Tak to prawda z tym mierzeniem[emoji28]
Oni tutaj sto lat za murzynami
reklama
Podziel się: