reklama
bazylia128
Fanka BB :)
DOKŁADNIEDla mnie teraz jest powiedzenie na czasie, takie prawdziwe; do wszystkiego się odnosi: "Syty głodnego nie zrozumie"...
annemarie
Ciesz sie ze jest jeden mocny,taki byl plan,prawda?Niewiem ,czy się da. Dwa tygodnie teraz do kolejnej wizyty . Niestety drugi kropek nke przetrwał ;(
bazylia128
SUUUPPPEEERRRRR - ale ulga pewnie co? PEcherzyjk jest a zarodek juz widac? Kiedy teraz nastepna wizytya?Już po usg.
Lekarz mówi, że jest dobrze. Pęcherzyk ciążowy 7mm .Zobacz załącznik 1141870
Margoolcia
Po prostu Dzieciątko będzie miało opiekuna w NiebieJa myśle ze już będzie dobrze i za dwa tyg zobaczysz serduszko ❤
rozumie ze jest Ci przykro ze drugi nie dał rady i głupie jest napisać ze dobrze ze jeden został. O tych kropkach się chyba nigdy nie zapomina, ale pewnie był słaby lub i tak miał wadę...
ciesz się ciąża i już odganiaj te zle myśli
WiedziałamHej dziewczyny wracam do gry
super, tak się cieszę
bazylia128
Opowiadaj!!!Hej dziewczyny wracam do gry
A co to takie skąpe informacje Dawaj coś więcejHej dziewczyny wracam do gry
reklama
Dziewczyny to forum ma na prawdę moc, jeszcze miesiąc temu nawet nie potrafiłam myśleć o drugiej procedurze bo mnie strach paraliżował. Od paru tygodni jestem tu z wami z powrotem i nie mogę się doczekać kiedy zacznę działać! Tu są tak silne i wspaniałe kobiety, że wszystko wydaje się możliwe w przyszłym tygodniu w końcu wracam do pracy po pandemii, planuję urlop i zaczynam coś robić, ileż można siedzieć w krzakach
Podziel się: