reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wiem jak Wy ale ja zawsze przed transferem robie badanie moczu na wlsana reke - kiedys mi wyszly liczne bakterie i jak ide na wizyte podlagania endometrium to wypijam tem\n monural - sprawdzaam przede wszystkiem czy nie ma glukozy w moczu - jestem pod tym wzgeledem bardzo wyczulona no i wazne zeby w moczy nie bolo ketonow bo to swiadczy o stanie zapalnym - dlatego zachecam badac MOCZ - tak sie chyba mowi i chyba nie jest zbyt obrzydlwie - sama natura - przed transferem ;)

Nie płacz myszko ❤️. Jeszcze masz chwilkę czasu, więc zastosuj się do rad @Pójdźka i powinno przejść ❤️
Staram sie nie panikowac ale wiesz coraz blizej wyjazdu a ja widze co chwila jakies przeciwności. Moze sie myle ale ja mam zle przeczucia co do tego transferu. Moze powinnam przeczekać . Tylko ze ja nie chcę czekac kolejnych 6 miesięcy

Nie wiem jak Wy macie ale moj dzisiejszy 3 dzien cyklu juz jest bardzo slaby - nigdy nie mialam obfitych miesiaczek czy skrzepow - moze tu jest jakis problem?

Staram sie nie panikowac ale wiesz coraz blizej wyjazdu a ja widze co chwila jakies przeciwności. Moze sie myle ale ja mam zle przeczucia co do tego transferu. Moze powinnam przeczekać . Tylko ze ja nie chcę czekac kolejnych 6 miesięcy
Wiem, że ślepemu zawsze wiatr w oczy ale nie przejmuj się. W życiu zawsze wychodzi coś nie tak ;)
Niedługo przygarniesz swojego kropka 🥰 myśl o nim i nie zamartwiaj się pęcherzem. Dasz radę to szybko ogarnąć ;)

reklama
@Ananasowa93 przeciez ty jestes po jednym transferze - ja uwazam ze najwazniejszy jest ten dzien i ten zarodek - bedziesz w ciazy tylko troszke musisz poczekac... Czy ty juz zrobilas ta histeroskopie? Rozumiem ze chcesz na NFZ w szpitalu - teraz chyba ciezko z tym bedzie?
Mam umówiona w klinice u siebie. Oni maja pule zabiegów na NFZ i mnie zakwalifikowali na free. Ale co z tego skoro w tamtym miesiącu skonczyla się pula 😭 czekam na lipiec ale nie wiem czy zrobią bo badanie na covid jest wymagane a pobierają tylko w czwartki a w piątek zabieg. Wiec jak będzie wynik to zrobią zabieg a jak nie to nie zrobią.
Wiem Bazylko ze jestem TYLKO po jednym transferze ale straciłam najlepszy zarodek i został ostatni 🥺 do tego problemy z trudnym i bolesnym transferem.
Czuje ze jeszcze długa droga przede mną

Do góry