Od dłuższego czasu tak mam i wydaje mi się że jest co raz gorzej i częściej ;(Mnie tez boli przewaznie prawy czasem tak
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Nie wiem jak Wy ale ja zawsze przed transferem robie badanie moczu na wlsana reke - kiedys mi wyszly liczne bakterie i jak ide na wizyte podlagania endometrium to wypijam tem\n monural - sprawdzaam przede wszystkiem czy nie ma glukozy w moczu - jestem pod tym wzgeledem bardzo wyczulona no i wazne zeby w moczy nie bolo ketonow bo to swiadczy o stanie zapalnym - dlatego zachecam badac MOCZ - tak sie chyba mowi i chyba nie jest zbyt obrzydlwie - sama natura - przed transferem
Czarna1985
Staram sie nie panikowac ale wiesz coraz blizej wyjazdu a ja widze co chwila jakies przeciwności. Moze sie myle ale ja mam zle przeczucia co do tego transferu. Moze powinnam przeczekać . Tylko ze ja nie chcę czekac kolejnych 6 miesięcyNie płacz myszko . Jeszcze masz chwilkę czasu, więc zastosuj się do rad @Pójdźka i powinno przejść
Czarna1985
Wysle ci na priva ok?@Czarna1985 dawaj ten adres wysle ci monural i bedzie po temacie
Ruda08
Masz może rumianek albo korę dębu ? Jak masz to możesz zrobić sobie nasiadówkiTez mam taka nadzieję. Pije duzo wody i herbaty z pokrzywy
bazylia128
OkaWysle ci na priva ok?
bazylia128
Nie wiem jak Wy macie ale moj dzisiejszy 3 dzien cyklu juz jest bardzo slaby - nigdy nie mialam obfitych miesiaczek czy skrzepow - moze tu jest jakis problem?
Ruda08
Nooo nooo duduś+O matko ale baba ktora mieszka nade mna w bloku drze ryja na mezaOna chleje a poxniej drze sie na niego i to wszystko slychac.Teraz sie drze - huju! O jakies pieniadze na wakacje ze powinni dostac.Masakra
Ruda08
Wiem, że ślepemu zawsze wiatr w oczy ale nie przejmuj się. W życiu zawsze wychodzi coś nie takStaram sie nie panikowac ale wiesz coraz blizej wyjazdu a ja widze co chwila jakies przeciwności. Moze sie myle ale ja mam zle przeczucia co do tego transferu. Moze powinnam przeczekać . Tylko ze ja nie chcę czekac kolejnych 6 miesięcy
Niedługo przygarniesz swojego kropka myśl o nim i nie zamartwiaj się pęcherzem. Dasz radę to szybko ogarnąć
reklama
Ananasowa93
Mam umówiona w klinice u siebie. Oni maja pule zabiegów na NFZ i mnie zakwalifikowali na free. Ale co z tego skoro w tamtym miesiącu skonczyla się pula czekam na lipiec ale nie wiem czy zrobią bo badanie na covid jest wymagane a pobierają tylko w czwartki a w piątek zabieg. Wiec jak będzie wynik to zrobią zabieg a jak nie to nie zrobią.@Ananasowa93 przeciez ty jestes po jednym transferze - ja uwazam ze najwazniejszy jest ten dzien i ten zarodek - bedziesz w ciazy tylko troszke musisz poczekac... Czy ty juz zrobilas ta histeroskopie? Rozumiem ze chcesz na NFZ w szpitalu - teraz chyba ciezko z tym bedzie?
Wiem Bazylko ze jestem TYLKO po jednym transferze ale straciłam najlepszy zarodek i został ostatni do tego problemy z trudnym i bolesnym transferem.
Czuje ze jeszcze długa droga przede mną
Podziel się: