Ananasowa93
Fanka BB :)
To nie tak ze mam dość. Cieszę się i daja nadzieje ze wkoncu nam wszystkim się uda.Dziewczyny koniec kropka....
Wczoraj pierwsza napisała Ananasek że ma dość ciąż na forum. Bazylia oczywiście przyłączyła się do tego stwierdzenia ( fakt ostrzej). Liliana zaraz odpisała tylko Bazyli, która nie rozpoczynała pierwsza tej dyskusji. Nie bronię nikogo tylko zwyczajnie dziewczyny mają konflikt i nie dogadają się .... Potem już poleciało bez trzymanki.... dajcie spokój po teraz forum będzie żyło tymi aferkami trzy dni. Najlepiej będzie jeśli dziewczyny nie będą komentowały postów wzajemnie. Na forum rówieśniczym miałam jeden zgryz i po prostu nie komentujemy swoich postów, po co to robić?
Miłego dnia dziewczyny
Tylko poprostu mam aktualnie ciężki czas, czarne chmury nad głowa i czarne myśli. Dopada mnie smutek i żal ze innym się udaje a mnie się nigdy nie uda i poprostu serce mi pęka ale nie z żadnej zazdrości ani ze złości na to ze wrzucają tu różne tematy ciążowe tylko poprostu widzę ze te zdjęcia usg przewijają się między negatywnymi betami, poronieniami itp i wtedy boli najbardziej
Nie miałam na myśli tego żeby ktokolwiek opuszczał to forum, i tez nie chciałam nikomu zrobić przykrości tylko napisałam szczerze dlaczego czasem znikam stad.
Wiem ze jak się uda to chce się pochwalić i chce się dzielić swoją radością z całym światem. Wiem to i rozumiem dlatego nigdy nikomu nie śmiałabym zwrócić uwagi. Tylko czasem jak ktoś tak w ciszy cierpi to taki post jest jak nóż prosto w serce.
Doświadczenie i wiedza mam tutaj na forum jest dla nas bardzo cenna dlatego nie chciałam nikogo urazić ani tym bardziej nie chciałam żeby ktoś stad znikał