reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Znowu się porobiło.Za wcześnie się cieszyłam.Wczoraj wieczorem znowu zaczęłam krwawić, z bólem brzucha .Dr kazał powtórzyć betę, żeby się upewnić czy odstawić leki.A krwawienie znowu jakby ustało, ale bez nospy lub apapu się nie da.Ma kto jakieś dobre znajomości z Tym na górze?proszę o wsparcie:-(
Wszysto cholera pod górkę :-(

Ostatnia edycja:
reklama
ale tu dzisiaj pusto...zawsze nie potrafię nadązyć z postami a dzis co strone odświeżam to cisza...
wróciłam z labolatorium i nie zrobiłam ostatecznie tej bety..nie chciałam ie nie potrzebnie dołowac gdyby nic nie wyszło..jakos moze dam rade jeszcze ten tydzień choc bedzie ciezko..
martwi mnie tylko całkowity brak objawów jeszcze do niedawna cos mnie zakuło,pobolewało a od dziś NIC :-(
nie wiem co mam o tym myśleć czy juz sie smucic ze sie nie udało??

martka napewno nic sie nie dzieje poprostu maluszki sie zadamawiają ale posłuchaj lekarza zrób bete dla swietego spokoju i oszczedzaj sie kochana
co do znajomosci z tymi na górze ...chetnie rowniez poznam taka osobę by szepneła słowko w mojej sprawie..
trzymam kciuki za ciebie i za maluszka

niestety bó podbrzusza i krew nie wróżą nic dobrego:-( nie wiem, czy komuś się udało po czymś takim.A beta w c.biochemicznej też może być wysoka...niech to szlag jasny trafi:':)':)'(

martka nie mozesz sie zamartwiac na zapas biegnij powtorz bete i potem umów sie do lekarza niech cie pooglada
kochana ja nie jestem ginekologiem i nie wiem co to moze oznaczac ale stres i negatywne mysli nie sa wskazane

tequlka wiem, że trzeba niby wierzyć do końca, dobrze się kibicuje innym.Ale to jest tak koszmarne uczucie, była beta, przyrot, i co z tego...:-(
Wiem, nie nastrajam pozytywnie na tym forum...

martka kochana my tutaj wszystkie przechodzimy przez piekło kazda ma swoja historie i inne zmartwienia wiesz co ja na twoim miejscu ubrałabym buty wsiadla w samochod i pojechała do szpitala pierwszego ktory ma jakis dyzur i zrobiła tam i bete i usg
a z ta wiara to jest tak ze trzeba wierzyc do samego konca bo wiara czasem cuda działa
ja wierze że bedzie dobrze zobaczysz!

Dziewczyny - trzymam łapki z calych sił za wysokie betki.

martka-
ja też mialam przeboje juz od 20 dpt miałam plamienia codziennie do tego straszny ból jelit, które dosłownie mi rozsadzalo, bol mnie tak przytykał, że nie mogłam oddychac. W 25 dpt byłam na USG i widziałam malucha z serduszkiem (to był piatek) w sobote wyladowałam w nocy w szpitalu z mega krwawieniem (czerwona żywa krew i bolem). Okazało się, że to krwawienie z szyjki, ktore ustalo po dwóch tygodniach i ponownie do mnie wróciło w 13 tc i skończylo się na początku 15 tc (teraz jestem w 16 tc). Z dzidzia wszystko OK mam tylko zwiekszoną dawkę luteiny i od tego czasu krwawień brak, oczywiscie jestem na L4. Betkę masz wysoką może warto zrobic USG? Mi na nim sprawdzali czy to nie jakis krwiak, i widac było, ze krwawienie nie pochodzi z macicy. Trzymam kciuki z całych sił żeby było OK.

reklama
Martka273 - zrób betkę i dbaj o siebie odpoczywaj. No i oczywiście wyniki skonsultuj z lekarzem.

TeQuila - dobrze, że nie zrobiłaś betki, bo to raczej za wcześnie na jakieś pozytywne wyniki. Niepotrzebnie byś się stresowała.

A ja mam plamienie, a @ brak. Masakra jakaś. Normalnie nie wiem co mam robić. To plamienie to @ ?

Do góry