reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
ilkasiu nie orientujesz sie czy te badanie MSOME konieczne jest przy słabym nasieniu zawsze? i jaka ma ważność?
martka273
Byłam rano na becie, wynik za parę godzin...Jak będzie wynik dzwonie do doktora.W piątek mi robił usg i nic nie mówił,że coś jest nie tak, tylko że pęcherzyk taki mały, że on jeszcze nie potwierdza ciąży.Więc do szpitala nawet nie mam "z czym" iść.
kiwisia chciałabym,żeby u mnie też się tak dobrze skończyło.
zostaje mi czekanie na cud.
kiwisia chciałabym,żeby u mnie też się tak dobrze skończyło.
zostaje mi czekanie na cud.
lawendowy_sen
Martka, w takim razie czekam z Tobą. Razem raźniej A swoją droga kciuki zaciskam:-)
lkasia
ilkasiu nie orientujesz sie czy te badanie MSOME konieczne jest przy słabym nasieniu zawsze? i jaka ma ważność?
To jest chyba zalezne w jakiej klinice podchodzisz do in vitro...w invimedzie jest wymagane, bo jest gwarancją wyboru najlepszych plemników i zwieksza szanse na ciązę...Ale jesli podchodzisz w klinice gdzie nie wykonują takiego badania, to nawet jak zrobisz w innej klinice to im to nic nie da, bo i tak nie będą selekcjonować tą metodą plemników....
My robimy, bo jest wymagane, zreszta już jak płacimy to lepiej mieć pewnośc....takie badanie w invimedzie kosztuje 230zł..---my mamy rabat 10%
lkasia
Mam kolejną betke :-) 646,9
Kochana, gratulacje Więc teraz spokojnych 9 miesięcy życzę...no i w tym roku bedziesz mamusią... Wkońcu rok płodności
lawendowy_sen
Darii, Ikasia, w Invimedzie w Gdyni obowiązuje tylko zniżka na kartę Medicover. O Lux Medzie nie było ani słowa.
A szkoda, bo ja też mam tam abonament.
A szkoda, bo ja też mam tam abonament.
reklama
lawendowy_sen
Domat, ale czad! Moje gratulację
Podziel się: