reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

IKasia masz może abonament medyczny w LUX MED albo Medicover?
Jak ostatnio byłam w klinice to się zorientowałam, że przy tych abonamentach jest zniżka na badania i in vitro. Szkoda, że zorientowałam się dopiero jak zrobiliśmy wszystkie badania....

reklama
witajcie kobietki :-)

ja będę wyjeżdżać dopiero ok. 10tej, znajoma jednak namówiła mnie na wspólny wyjazd :-) dziękuje Wam wszystkim za kciuki, wyniki dopiero dostanę i tak po 15stej, więc nie mam się co spieszyć, a dr ma oddzwonić po 18stej

TeQuila mi kazano zrobić weryikację tak szybko, ale maluszki miały 5 dni, więc u Ciebie chyba za wcześnie jeszcze

Agapl trzymam kciuki, aby szczypanie to okazało się podszczypywaniem maluszków mamusi :-) na pewno tak jest &&&&&

Oskaa trzymam kciuki za Twoją betę - niech będzie wysoka!!!

Darii za Twoje maluszki też trzymam kciuki &&&&&&&

miłego dnia kobietki :-)

IKasia masz może abonament medyczny w LUX MED albo Medicover?
Jak ostatnio byłam w klinice to się zorientowałam, że przy tych abonamentach jest zniżka na badania i in vitro. Szkoda, że zorientowałam się dopiero jak zrobiliśmy wszystkie badania....

Mam właśnie pakiet LUX MED....o prosze, to nie wiedziałam....muszę mojemu M powiedziec, bo wlasnie zapisalam go na 28 lutego na 16 na badanie nasienia:):) A duże to są zniżki?? I to wystarczy przedstawic ta kartę??:)

Darii, ja za Ciebie tez trzmam kciuki.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Masz racje,nawet jesli @ przyjdzie tfu, tfuuu, to trzeba zrobic bete. Tak mam tez napisane na skierowaniu.Zreszta ja jestem przypadkiem, ktory potwierdza,ze mimo krwawien bete pozytywna jest mozliwa.

Gotadora, super ,ze nie jedziesz sama na badanie. W towarzystwie zawsze razniej. Buziaki i kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej Kochane!

trzymam kciukasy za testujące, życzę wysokich bet :-)
agapl13 kiedy testujesz?
kinga też zdecydowałam się na aku. myślę że już w tym tyg. pojadę pierwszy raz powiedz tylko ile masz zabiegów zaleconych?

a ja zaraz jadę odebrać wyniki (kariotyp) no i zaczynamy kolejne podejście w kwietniu!

Niestety co do badań to Ci nie powiem, bo przegapiłam :crazy: A co do in vitro to chyba 10%. I dokładnie wystarczy tylko przedstawić kartę :) Ja też mam w Lux

martaczi życzę Ci aby to kolejne podejście było już tym ostatnim, aby spełniło się Twoje marzenie bycia mamą

hej Kochane!

agapl13 kiedy testujesz?
kinga też zdecydowałam się na aku. myślę że już w tym tyg. pojadę pierwszy raz powiedz tylko ile masz zabiegów zaleconych?

a ja zaraz jadę odebrać wyniki (kariotyp) no i zaczynamy kolejne podejście w kwietniu!

Martaczi - ja mam kolejna akupunkturę w ten czwartek, a potem w następną sobotę zaś. Najlepiej pogadaj z osobą co robi akupunkturę ( musisz powiedzieć do czego jest ci potrzebna) to ci powie ile co i jak.

Witam Was dziewczynki!!
Gotadora - dobrze, że miałaś z kim pojechać, we dwie zawsze raźniej.. Daj znać jak wyniki. Ja trzymam kciuki &&&&&&&&&&
Tequila - Ilu dniowe mialas zarodki. Mi przy 3 dniowych w 7dpt betka wyszła wiec nie wiem czy u Ciebie tak by było. Zależy pewnie kiedy dzidziuś się zagnieździł.
Oskaa- &&&&&&&&&&&&& Daj znać jak betka!
Powodzenia całej reszcie życzę i trymam kciuki &&&&&&&&&&

reklama
hej Kochane!

agapl13 kiedy testujesz?

Martaczi, testuje w piatek. Powodzenaia na akupunkturze i trzymam kciuki za kolejne podejscie &&&&&&&&&&&&&&:tak:

Do góry