Magiaa
Aktywna w BB
Ja znowu mam schizy i czarne myśli. Jajnik prawy zaczął mnię zaś kłuć i w dole na srodku też ukłucie. Jeszcze takie jakby ciągnięcie w pachwinie:/ To normalne? Dziś 17dpt.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja znowu mam schizy i czarne myśli. Jajnik prawy zaczął mnię zaś kłuć i w dole na srodku też ukłucie. Jeszcze takie jakby ciągnięcie w pachwinie:/ To normalne? Dziś 17dpt.
Nie ma czegoś takiego jak za wysoka poprawnie przyrastająca beta [emoji6]Beta 4870 17dpt. Jakas wysoka mi sie wydaje
przeciez pojemniczek mozna w laboratorium nabyc i witam kolezanke z radomia ja tez bylam z radomia a teraz pod radomiem mieszkamHej dziewczynki ale odwalilam numer. Gin kazał mi iść 2dc na badania więc zgodnie z planem wczoraj był 1dc więc wiadomo dziś rano szybciutko wstałam wyszykowalam się i mówię pojadę przed 7 (labo od 7) żeby być jedną z pierwszych i oczywiście szczesliwa siadam w auto jadę pod labo wyjmuje karteczkę i zonk na skierowaniu wśród badań do zrobienia "mocz" i co? Ja ani pojemniczka ani moczu[emoji23] i entuzjazm spadł z powrotem do domu i oczekuje 8 aż mi aptekę otworzą i aż mi się siusiu zachce[emoji848] i to jeszcze na głodnego siedzieć muszę[emoji19] och cała ja[emoji16]
Dziewczyny tez sie potem ciastem pochwale row
przeciez pojemniczek mozna w laboratorium nabyc i witam kolezanke z radomia ja tez bylam z radomia a teraz pod radomiem mieszkam
Haha no tak o tym to nie pomyslalamO to witam sąsiadkę[emoji6] tak wiem że można nabyć ale teraz takie obostrzenia że niewiem czy że stresu bym ten pojemniczek na miejscu zapełniła.[emoji16]
A mam pytanie ty w radomiu to u kogo sie leczysz?O to witam sąsiadkę[emoji6] tak wiem że można nabyć ale teraz takie obostrzenia że niewiem czy że stresu bym ten pojemniczek na miejscu zapełniła.[emoji16]
A mam pytanie ty w radomiu to u kogo sie leczysz?
Tak myslalam ze u niego....Aktualnie u wozniaka a in vitro będę w Novum robić.
Tak myslalam ze u niego....