reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
A ja znalazłam obrazek adekwatny do dzisiejszego dnia :-) :-) :-)
Tak, tak, o d p o c z y w a m y ! ! !
Tak, tak, o d p o c z y w a m y ! ! !
Czesc Dziewczyny,
Hola, widze ,ze przedswiateczne malowanie wrze:-), to odciaga mysli a i czas bienie szybciej. Ciesze sie,ze juz nie dlugo jedziesz po mrozaczki.
Milagors, super, ze jestes juz po transferze. Oczywiscie,ze trzymam kciuki.:-) Odpoczywaj teraz i sie nie denerwuj
Sony, ja testuje w piatek ale oczywiscie dziekuje bardzo za kciuki. Przydadza sie na pewno i wiruski ciazowe rowniez. ;-) A u Ciebie jak tam bol brzucha??? DOskwiera jeszcze???
Ikasia, witaj wsrod nas.
Gosia, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsz punkcje
Kinga, trzymam kciuki by @ wreszcie sie rozkrecila &&&&&&&&&&&&&&&
Gotadora , Oskaa, powodzenia juto i zycze wysokich bet &&&&&&&&& Oska, dobrze,ze mezus bedzie przy Tobie.
Gotadora, dasz rade. Jedziesz jutro do Olsztyna?? Kolezanka Cie zwiezie? Pytam, bo Ty jestes jeszcze caly czas na relanium, tak????
Lawendowy,zycze udanych , spokojnych i relaksujacych wakacji!!!!
MILEGO POPUDNIA!!!!
Hola, widze ,ze przedswiateczne malowanie wrze:-), to odciaga mysli a i czas bienie szybciej. Ciesze sie,ze juz nie dlugo jedziesz po mrozaczki.
Milagors, super, ze jestes juz po transferze. Oczywiscie,ze trzymam kciuki.:-) Odpoczywaj teraz i sie nie denerwuj
Sony, ja testuje w piatek ale oczywiscie dziekuje bardzo za kciuki. Przydadza sie na pewno i wiruski ciazowe rowniez. ;-) A u Ciebie jak tam bol brzucha??? DOskwiera jeszcze???
Ikasia, witaj wsrod nas.
Gosia, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsz punkcje
Kinga, trzymam kciuki by @ wreszcie sie rozkrecila &&&&&&&&&&&&&&&
Gotadora , Oskaa, powodzenia juto i zycze wysokich bet &&&&&&&&& Oska, dobrze,ze mezus bedzie przy Tobie.
Gotadora, dasz rade. Jedziesz jutro do Olsztyna?? Kolezanka Cie zwiezie? Pytam, bo Ty jestes jeszcze caly czas na relanium, tak????
Lawendowy,zycze udanych , spokojnych i relaksujacych wakacji!!!!
MILEGO POPUDNIA!!!!
Agapl :-) nie Kochana, sama jade, relanium było tylko do czwartku ... wczoraj wieczorem wzięłam, bo natknęłam się na tę moją głupią babę sasiadkę i próbowała mnie "przeprosić" ale oczywiście według niej nocne szycie nie ma się nijak do ciszy nocnej i takie tam, więc mnie wkurzyła, ale urwałam rozmowe, do domu, wziełam to relanium, położyłam się, myślę że się nie zdenerwowałam, ale mało brakowało
lawendowy_sen
Gotadora, uważaj jutro na siebie w drodze do laboratorium i z powrotem, bo po relanium nie można prowadzić.
Nie masz kogoś, kto mógłby jutro z Tobą pojechać?
Nie masz kogoś, kto mógłby jutro z Tobą pojechać?
Gotadora, ok, to jedz jutro spokojnie a my trzymamy kciuki. Co za babsztyl z tej Twojej sasiadki!!! No nasz "spiewak", tez uwazal,ze nikomu nie zaglusza ciszy i zawsze sie wykrecal,ze to nie u niego ta muzyka bla,bla,bla a pod jego drzwiami az dudnilo!! A co do maszyny do szycia, to moi rodzice tez maja sasiadke, ktora na drugim koncu mieszkania zrbila sobie pracownie,zeby zapewne jej dzieci mogly spac ale to ,ze za sciana moze sasiedzi tez chcieliby pospac, to juz ja nie interesuje.A szyje oczywiscie po nocach grrrrrr
nie mówiąc już o tym,że inni ludzie swoją działalność rejestrują i płacą za to podatki, plus w domu wielorodzinnym musi być zgoda sąsiadów na głośną działalność - u nas nic takiego nie miało miejsca, nasza artystka, bo jej arcydzieła kupują warszawianki robi na czarno, więc po nocach, zresztą ona za dnia nie umie - hmm może to wampirzyca
reklama
Kinga_1
Gotadora - to będę mocno trzymać kciuki za Twoją betkę jutro ... już dzisiaj je zaciskam i nie będę puszczać :-) &&&&&&&&&&&&
A u mnie jak @ nie było tak nie ma :-(( bo jedna plamka i pobolewanie brzucha to raczej nie @). Kurcze.... noooo... o co biega Bo w cud naturalny to ja już raczej nie wierzę. To tylko mój złośliwy organizm płata mi figle.
A u mnie jak @ nie było tak nie ma :-(( bo jedna plamka i pobolewanie brzucha to raczej nie @). Kurcze.... noooo... o co biega Bo w cud naturalny to ja już raczej nie wierzę. To tylko mój złośliwy organizm płata mi figle.
Podziel się: