reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gosia_1983 - jeżeli coś z gardłem masz to proponuję skuteczną miksturę, tzn. 1/4 łyżeczki soli, sok z 1 cytryny, ale małej lub 1/2 takiej, 4 łyżeczki miodu i zalać przegotowaną wodą, ale nie gorącą. dwa razy dziennie zrobić sobie coś takiego i pić. Paskudztwo, ale skuteczne.

Milagors - super. Jesteś już mamuśką. Spokojnej ciąży :tak:

Oskaa - już dzisiaj kciuki zaciskam za Twoją betkę jutro &&&&&&& Będzie dobrze.

A mi się chyba rozregulował organizm. Wczoraj miałam plamienie, dzisiaj też jakaś plamka tylko ( mimo, że czuję, że mój brzuch już pobolewa na @), a nadal brak @ :wściekła/y: A od 1 dnia cyklu mam zacząć zastrzyki. Myślałam, że dzisiaj @ się rozkręci i będę mogła, ale jedna plamka to raczej nie @ Wredna jedna. Chyba ten Lutenyl mi przesunął @ Czytałam, że tak może działać.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jade z kuzynką czy ona bedzie miała gdzie tam na mnie zaczekać lekarz mówił ze mam być 15 min przed punkcja tyle wystarczy czy być wcześniej?? I jak dojade do kliniki to w rejestracji mi powiedzą gdzie mam pójść?? Tak ja jestem we Wrocławiu

Gosia w Invimedzie w Gdyni mój mąż był ze mną na sali odpoczynku po zabiegu, na pewno we Wrocławiu też tak jest. Co do pokierowania Tobą to się naprawdę nie stresuj, Panie pielęgniarki zadbają o Ciebie i zaprowadzą do odpowiedniego pomieszczenia gdzie się przebierzesz w tą piękną spódniczkę- najnowszy trend mody ;-), atmosfera na sali zabiegowej jest naprawdę bardzo przyjemna. Pan lub Pani anestezjolog będzie z Tobą rozmawiała, będą tłumaczyli co robią nawet nie wiesz kiedy zaśniesz sobie i obudzisz się po wszystkim.

Kurcze, ale mnie ta @ stresuje. Mam nadzieję, że w końcu się rozkręci. Dziewczyny a jak rozkręci mi się po obiedzie np.? To od jutra dopiero 1 dzień cyklu? Zgadza się?

Kurcze, ale mnie ta @ stresuje. Mam nadzieję, że w końcu się rozkręci. Dziewczyny a jak rozkręci mi się po obiedzie np.? To od jutra dopiero 1 dzień cyklu? Zgadza się?
Ja dostałam ostatnio wieczorek tak ok 18 i pytałam lekarza jak to liczyć to powiedział że od dnia w którym dostałam:-)

reklama
Do góry