reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Hej laseczki
Ilkasiu planuja refundacje ale jeszcze nie wiadomo czy bedzie nie ukrywamze tezna nia licze bo narazie nie pracuje a z jednej pensji malo mozna odłozyc
Co domałych klinikna miejscu to moze i jesttaniej ale musisz spr jaki jest %udawalnosci zabiegów
Ja też mysle o invimedzie
Wiem ze niektore wyniki sa wazne 3mies a niektore 2 tyg te do znieczulenia czy narkozy
Badz dobrej mysli moze nasienie sie odnowi bo ta choroba i za 3 mies ivf nie bedzie potrzebne
Ilkasiu planuja refundacje ale jeszcze nie wiadomo czy bedzie nie ukrywamze tezna nia licze bo narazie nie pracuje a z jednej pensji malo mozna odłozyc
Co domałych klinikna miejscu to moze i jesttaniej ale musisz spr jaki jest %udawalnosci zabiegów
Ja też mysle o invimedzie
Wiem ze niektore wyniki sa wazne 3mies a niektore 2 tyg te do znieczulenia czy narkozy
Badz dobrej mysli moze nasienie sie odnowi bo ta choroba i za 3 mies ivf nie bedzie potrzebne
hola- niestety zaczynam całą procedurę od początku. Miałam nadzieję, że od przyszłego cyklu, niestety w czwartek na wizycie okazało się, że mam cystę pęcherzykową. Teraz czekam na @, mam nadzieję, że za 3-4 dni i od 1dc mam brać antyki. W połowie cyklu do kontroli, mam nadzieję, że będzie czysto i zacznę stymulację.
gatadora-jestem serduszkiem z Wami i mocno trzymam kciuki &&&&&
gatadora-jestem serduszkiem z Wami i mocno trzymam kciuki &&&&&
madzialenak
mama na pełen etat
gotadora dasz radę
Masia to tak jak u mnie. tez miałam cystę 4cm (mam nadzieje że miałam). na nastepnej wizycie się wszystko okaże. z tym ze ja mam jeszcze mrozaczki i chcę je zabrać do domu:-). może nasz doktorek ma szczęście do cyst
reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Gotadora, i ja przyłączam się do trzymania kciuków za jutrzejsza werkę.
Czas do 15:00 będzie się dłużył, ale dasz radę i dotrwasz, a ja razem z Tobą.
Pamiętaj, że ♥ jestem przy Tobie. Juz teraz wysyłam garść pozytywnej energii.
Czas do 15:00 będzie się dłużył, ale dasz radę i dotrwasz, a ja razem z Tobą.
Pamiętaj, że ♥ jestem przy Tobie. Juz teraz wysyłam garść pozytywnej energii.
Podziel się: