reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
masia a ty już wiesz kiedy zaczynasz?
jak będziesz działać mrozaczki czy nowa procedura?
Fajnie byłoby razem, zawsze to raźniej;-)

Hej laseczki
Ilkasiu planuja refundacje ale jeszcze nie wiadomo czy bedzie nie ukrywamze tezna nia licze bo narazie nie pracuje a z jednej pensji malo mozna odłozyc
Co domałych klinikna miejscu to moze i jesttaniej ale musisz spr jaki jest %udawalnosci zabiegów
Ja też mysle o invimedzie
Wiem ze niektore wyniki sa wazne 3mies a niektore 2 tyg te do znieczulenia czy narkozy
Badz dobrej mysli moze nasienie sie odnowi bo ta choroba i za 3 mies ivf nie bedzie potrzebne

hola- niestety zaczynam całą procedurę od początku. Miałam nadzieję, że od przyszłego cyklu, niestety w czwartek na wizycie okazało się, że mam cystę pęcherzykową. Teraz czekam na @, mam nadzieję, że za 3-4 dni i od 1dc mam brać antyki. W połowie cyklu do kontroli, mam nadzieję, że będzie czysto i zacznę stymulację.
gatadora-jestem serduszkiem z Wami i mocno trzymam kciuki &&&&&

Masia to tak jak u mnie. tez miałam cystę 4cm (mam nadzieje że miałam:happy:). na nastepnej wizycie się wszystko okaże. z tym ze ja mam jeszcze mrozaczki i chcę je zabrać do domu:-). może nasz doktorek ma szczęście do cyst:baffled:

Madzialenak mąż chce jechać z samego rana tzn. ok 8, więc wynik powinien być ok 11-stej.

gosia kuzynka bedzie musiała czekać w poczeklani. Sala jest 3-osobowa i nie wpuszczają tam nikogo z zewnątrz.

reklama
Gotadora, i ja przyłączam się do trzymania kciuków za jutrzejsza werkę.
Czas do 15:00 będzie się dłużył, ale dasz radę i dotrwasz, a ja razem z Tobą.
Pamiętaj, że ♥ jestem przy Tobie. Juz teraz wysyłam garść pozytywnej energii.

Do góry