reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ale jeśli te pomieszczenia są podobnie rozmieszczone jak w Gdyni, gdzie równiez są te " jednorazówki" - to nie ma potrzeby, bo to tuż obok i nikt pacjentki nie widzi ;-)

gosia ja dostałam taką jakby sukienkę zieloną, ale nie była przeźroczysta. A nawet jak dostaniesz lekko przeźroczystą to co. Przeciez z sali do sali operacyjnej jest dwa kroki i juz nikt Cię nie widzi. Tylko lekarze. Trzymam &&&&&&&&&&&&

Gosiu nie można brać żadnych lekarstw, które rozrzedzają krew, np jak aspiryna, aby nie było kłopotu podczas zabiegu

Wydaje mi się, ze powinnaś być całkowicie zdrowa. A nie dostałaś tego antybiotyku Summamed od dr? Ja jak miałam jakieś wątpliwości to pisałam do dr sms.
Ja byłam wczoraj u lekarza wiec on widział że jestem przeziębiona i nic mi nie powiedział. To dobra nie bede nic brała żadnych leków to lekkie przeziębienie to może herbata z miodem wystarczy. A jak mówisz że tam blisko to też nic nie biore na zabieg bede tam gdzie ty to pewnie ty najlepiej wiesz co mi potrzebne :)

lawendowy zacznę jak tylko lekarz i organizm pozwolą. za około 3 tygodnie będę mieć wizytę to dowiem się czegoś więcej. mam nadzieje że już niedługo:-). dziś leże bo tak sie urobiłam że nie mam siły się ruszyć ale psychicznie mi to dobrze robi:rofl2:

Lawendowy też jestem tej myśli i mocno w tą wierzę :tak:
Czekam na rosołek od Mamuni :-)
Dziewczyny, a z tym brzuchem moim, to aż nie mogę sie ułożyć :baffled: tak źle i tak nie dobrze... Jest wzdęty i powiekszony caly nawet nad pępkiem. Oprócz tego nic więcej. Nawet byłam się zważyć i o dziwo waga mnie zaskoczyła na plus - ważę mniej niz myślałam :-D
Kontroluje to, bo w dokumentach z kliniki mam info, ze kilka dni przed betą moga pojaiwć objawy hiperki. Szczególnie u tych co miały pobrane więcej niz 10-15 a ja miałam 20.
Leżę leżę leżę

reklama
Hola, najważniejsze, żebyś była w zgodzie z samą sobą i żebyś dobrze się czuła :-D
A ja już mogę zagonić moje koty do tańcowania. No i kciuki trzymam mocno. Będzie dobrze.
♥ jestem z Tobą:-D

Do góry