reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zdrówko Kochane!!! 😘

Załączniki

• IMG_20200624_082844.jpg
    IMG_20200624_082844.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 64
Ok, a jeśli porażka to powinna odrazu wszystko odstawić? Bo boję się, że jak zadzwonię do kliniki to dostanę opitol, że za wcześnie zrobiłam i mam barć leki i w 11 dpt powtórzyć.
Moja klinika zaleciła betować 14 dpt , kto by tyle wytrzymał 😅😅😅 8 dot beta zero = brak ciąży. Szkoda kasy na leki, oszczędzasz na następny transfer albo szalejesz że szczęścia 😍

Mniam! Uwielbiam [emoji16]
Dwa razy robiłam i za każdym razem pytałam o dokładkę [emoji23] jak na idiotke pielęgniarki na mnie patrzyły [emoji23]
😂😂😂
ja to ledwo wypiłam...Jakoś gorzej mi wchodziło dzisiaj. A cukier na starcie 80.
W zyciu tak niskiego nie miałam. Zobaczymy jak dalej. Na razie siedzę taka zmulona

reklama
Do góry