reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
reklama
Czekaj na tego lekarza którego wybrałaś. Chyba że masz 40 lat 😜 to zrób gdzie jest szybciej. Nie wiem które to twoje podejście, jaki macie problem.
Mnie się udało, ładnie jajniki zareagowały na stymulację, 16 jajek, chciałam zapłodnić 9 komórek ale zapłodniła się 8. Zarodki ładne ale ostatecznie tylko dwie blastki.
Moja znajoma z niskim AMH zaliczyła u nich totalną klapę, jeszcze próbowali zapłodnić jedną komórkę i ona nawet się nie zapłodniła. Kasy nic jej nie oddali....
Ale ta klapa to w bialym czy novu?
Ja mam 34
Stymulacja druga bedzie
Ale tez mialam zaplodnionych 15 komorek
10 bylo zarodkow w 3 dobie
W 5 dobie byla 1 blastka
W 6 dobie byly juz 4 blastki i tyle zamrozono. Mialam 3 transfery nieudane beta zero. Kombinowalam jak moglam: w ostatnim transferze mialam heparyne intralipod encorton (jeszcze wtedy mie badalam immuno) i g***wno wyszlo.
Dlatego zmienilam miasto i teraz chce wszystko stawiac na jedna karte... Zam ora sie nazywa ten co jestem zapisana i podobno uznaje zalecenia Pasni ka.
Nieplodnosc idiopatyczna
Mialam histeroskopie czysto
AMH mam wysokie 6 okolo bylo przed stymulacja (wlasnie musze je powtorzyc)
W immuno wyszly przeciwciala przeciwplemnikowe
Interleukina 6 powyzej 5000 wiec juz nie liczyli (poza skalą)
Brak KIR: wg załączonej fotki
A jakie zalecenia beda dowiem sie w poniedzialek na tele wizycie... ehhh zeby ktos nam pomogl w koncu zdjal z nas ten ciezar niewiedzy jaka jest przyczyna...?
5A1FBBD1-8E44-4CCA-86E7-B024509FAAA9.jpeg

Do góry