Zdrówko Kochane!!!
Co to takiego?? Wódka??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdrówko Kochane!!!
Aaaaaa. Tylko ja taka niedomyslna . A ja tu patrzę, że jakieś inne meble
Glukozamoj lekarz wymyślił zeby zrobić wcześniej ten test obciazenia, bo potem ma urlop, więc siedzę w przychodni i walczę z mdłościamiCo tam popijasz . Necia, a to nie jest czasem nowa chawira?
Czytam dalej i wszystkie wiedzą, co to jest??? Ja myślałam że ty w domu jesteś
Prawie tak samo niedobreCo to takiego?? Wódka??
Glukozamoj lekarz wymyślił zeby zrobić wcześniej ten test obciazenia, bo potem ma urlop, więc siedzę w przychodni i walczę z mdłościami
Prawie tak samo niedobre
W sumie racjato jeszcze trochę, ale za jakiś czas będę mieszać na pewnoMaria powiedziała że uwielbia więc byłam pewna że wódeczka Ale Ci powiem jak ja dobrze z czymś zmieszasz i zrobisz drineczka to nie jest wcale aż taka zła
Dzięki wiesz [emoji23][emoji23][emoji23]Maria powiedziała że uwielbia więc byłam pewna że wódeczka [emoji23][emoji16] Ale Ci powiem jak ja dobrze z czymś zmieszasz i zrobisz drineczka to nie jest wcale aż taka zła [emoji16][emoji12]
Już wolę wódkę, po takiej ilości choc jest wesołoPrawie tak samo niedobre
Ale ta klapa to w bialym czy novu?Czekaj na tego lekarza którego wybrałaś. Chyba że masz 40 lat to zrób gdzie jest szybciej. Nie wiem które to twoje podejście, jaki macie problem.
Mnie się udało, ładnie jajniki zareagowały na stymulację, 16 jajek, chciałam zapłodnić 9 komórek ale zapłodniła się 8. Zarodki ładne ale ostatecznie tylko dwie blastki.
Moja znajoma z niskim AMH zaliczyła u nich totalną klapę, jeszcze próbowali zapłodnić jedną komórkę i ona nawet się nie zapłodniła. Kasy nic jej nie oddali....