reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja, cioteczki forumowe, już po wizycie. Hania pieknie rosnie, waży już 779g plus minus. Wszystko u niej w porządku, wstydliwa jak zwykle. Rączka przy twarzy caly czas.
Matka dostala luteine dowcipnie 2x1 (@Netiaskitchen chyba mi kiedyś wykrakalas jak leki rozdawałam [emoji23]) bo pani dr stwierdziła,że za szybko na twardnienia brzucha. A mi się takie dość często zdarzają. Kazala więcej leżeć i mniej chodzić. Zmierzyła szyjke, na początku wydawała jej się krótka ale po pomiarach jest 3.43 ale jak to powiedziała, woli dmuchać na zimne. Na polowkowych byla 4.5. W niedzielę ma dyżur i chce mnie znow obejrzeć. Wizyta tez mam szybciej bo za 3 tygodnie. Potem ona idzie na urlop 2 tyg, więc chce mnie przed zbadać. Dostalam tez magnez jakis tam forte w dawce 3x2.
Jak to jest z tą szyjką? Jaka długość jest dobra?

No i załącze Wam moje kochane Hanulke ku pokrzepieniu. Mam nadzieje,ze nikomu nie zrobię przykrosci- chce Wam pokazać, że nasza walka naprawdę przynosi upragniony cel.
Dla tych, które nie wiedzą bo są od niedawna- my staraliśmy się 8 lat, 4 pod okiem lekarzy, obstawieni lekami itd. 1 ciąża pozamaciczna, po której ledwo mnie odratowali, tylko ta jedna naturalna, 3 inseminacje, 3 transfery. Wiem,że to nie najwięcej ale wiem też,że nie najkrócej. Wszystkim się uda ! Ja to wiem! Zobacz załącznik 1137580Zobacz załącznik 1137581
Jaka śliczna!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
I duża już ❤️❤️❤️
Sorry z tą luteiną, chciałam po prostu podzielić się wiedzą, ktora dla mnie też była nowa...
Mam nadzieję, że wszystko będzie dalej ok✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

received_193462935355078.jpeg

😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍
Ja, cioteczki forumowe, już po wizycie. Hania pieknie rosnie, waży już 779g plus minus. Wszystko u niej w porządku, wstydliwa jak zwykle. Rączka przy twarzy caly czas.
Matka dostala luteine dowcipnie 2x1 (@Netiaskitchen chyba mi kiedyś wykrakalas jak leki rozdawałam [emoji23]) bo pani dr stwierdziła,że za szybko na twardnienia brzucha. A mi się takie dość często zdarzają. Kazala więcej leżeć i mniej chodzić. Zmierzyła szyjke, na początku wydawała jej się krótka ale po pomiarach jest 3.43 ale jak to powiedziała, woli dmuchać na zimne. Na polowkowych byla 4.5. W niedzielę ma dyżur i chce mnie znow obejrzeć. Wizyta tez mam szybciej bo za 3 tygodnie. Potem ona idzie na urlop 2 tyg, więc chce mnie przed zbadać. Dostalam tez magnez jakis tam forte w dawce 3x2.

No i załącze Wam moje kochane Hanulke ku pokrzepieniu. Mam nadzieje,ze nikomu nie zrobię przykrosci- chce Wam pokazać, że nasza walka naprawdę przynosi upragniony cel.
Dla tych, które nie wiedzą bo są od niedawna- my staraliśmy się 8 lat, 4 pod okiem lekarzy, obstawieni lekami itd. 1 ciąża pozamaciczna, po której ledwo mnie odratowali, tylko ta jedna naturalna, 3 inseminacje, 3 transfery. Wiem,że to nie najwięcej ale wiem też,że nie najkrócej. Wszystkim się uda ! Ja to wiem! Zobacz załącznik 1137580Zobacz załącznik 1137581
Piękna Haniutka. Cudo.
💞💞💞💞

Z szyjką trzeba uważać. U mnie poszła w trzy tygodnie, bez objawów, ani twardnienia brzucha, tylko zwiększona ilość wydzieliny ( choć nie wiem czy to miało jakiś związek). Najważniejsze szyjka musi być twarda, u mnie była jeszcze długa ale rozpulchniona i poszła do zera. Długość szyjki i 2.5 cm będzie dobra byle trzymała, była twarda i się nie skracała.
Radzę włączyć tryb mocnego oszczedzania, polegiwania, luteina jak najbardziej ok, magnez jakiś dobry preparat.

reklama
Do góry