reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pierwszy raz słyszę o tym wszystkim. Muszę sobie to wszystko zapisywać żeby zapytać lekarza o to na wizycie kontrolnej. Nie miałam nic z tego co napisałaś :(
Na pewno jeszcze przed kolejnym transferem o wszystko Was wypytam. Niech wie (lekarz), że już nie jestem taka zielona jak wiosenna trawka.
Ja też zaczęłam już wszystko notować, jak czytam co piszą dziewczyny. Myslalam że dużo wiem, a jednak ciągle zielona jestem.
Czekam właśnie na wynik mutacji i kir.

Racja, ale ja chyba nawet wolę wiesz? Może To psychika że się lepiej przygotuje.... nie wiem. Poczekalabym i pół roku gdyby ktoś mi obiecał że będzie sukces
Niestety tego nikt Ci nie obieca. Ale posłuchaj też siebie. Jeśli czujesz, ze chcesz odpocząć i to Ci pomoże, to zrób to😊
Jeśli nie, przegadaj jeszcze raz z lekarzem plan dalszych działań😘😘😘

A powtarzałaś jeszcze bete? Jeśli tak to kiedy mi polecasz żeby sprawdzić?

Miałam wizytę serduszkową w sobote, a w czwartek byłam na krwi, żeby sprawdzić bete i progesteron. Bete, żeby sprawdzić, czy jest szansa na serduszko a progesteron, żeby zobaczyć czy mam dobry poziom i skonsultować wynik z gin 😊 ja miałam 10dtp bete 94 i 12dpt 301 więc robiłam sobie tylko testy chyba 3 między betą a wizytą na pamiątkę i dla spokoju ducha mojego i męża 😘 może to i głupie ale potrzebowałam widoku tych 2 kresek 😊

Wszystkie osoby, które martwią się o naszą kochaną @Murawa pragnę uspokoić, bo że u niej brak czasu koszmarny i po prostu wiele spraw ją wciągnęło i dlatego jej nie ma na forum. Na pewno jak się odgrzebie ze wszystkiego i to do nas wróci 😊znaczy na to liczę 😊

Zasługuje Pierdoła jedna na zbiorowy lincz.. Ehh...

Wszystkie osoby, które martwią się o naszą kochaną @Murawa pragnę uspokoić, bo że u niej brak czasu koszmarny i po prostu wiele spraw ją wciągnęło i dlatego jej nie ma na forum. Na pewno jak się odgrzebie ze wszystkiego i to do nas wróci [emoji4]znaczy na to liczę [emoji4]
Ale gadałaś z nią czy tak przypuszczasz? Bo ja też chcialam wyrazić chęć oklepu dla niej za to, że nas tak zaniedbuje [emoji4]

reklama
Do góry