Netiaskitchen
Fanka BB :)
Zasługuje Pierdoła jedna na zbiorowy lincz.. Ehh...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zasługuje Pierdoła jedna na zbiorowy lincz.. Ehh...
No ja właśnie się boję bóluJa robilam tylko w brzuch. I tak bolało, a balam się że gdziekolwiek indziej będzie bolało bardziej
No widzisz jednak ciężko jest tak po prostu zniknąć z forumNo mi też w końcu odpisała, ja już do administratorki pisałam żeby do niej napisała jak ma jakiś kontakt. Uhh...
No widzisz jednak ciężko jest tak po prostu zniknąć z forum
Oooo matka moja wraca do żywych . Już ludzi chce bić . No, bo zbyt długo za miła byłaśAle gadałaś z nią czy tak przypuszczasz? Bo ja też chcialam wyrazić chęć oklepu dla niej za to, że nas tak zaniedbuje [emoji4]
3×3 luteina i 1 prolutex, ale biorę na wieczór a rano tabletki brałam godz. Przed badaniemA dzisiejszy progesteron jest po jakich dawkach? Ile dni jeszcze masz prolutex brac?
No dzis mam wyjątkowo potrzebę, bo słaby dzień za mną.Oooo matka moja wraca do żywych [emoji23]. Już ludzi chce bić [emoji23]. No, bo zbyt długo za miła byłaś [emoji8][emoji7][emoji7]
No właśnie podobał Ci się?? Ja wczoraj pierwszy odcinek oglądnęłam ale nawet nie cały bo słabo się rozkręcał...a książki Cobena uwielbiam teraz Lucyfera oglądam i nawet spoko, takie lekkieWłaśnie skończyłam W głębi lasu . Dosyć fajny, wciągnął mnie ale jakaś rewelacja to nie jest. Mojej Gry o Tron nie przebił