reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Noooo, ja tak wierzę w powodzenie że wiesz 😂😂😂.
U Bazylii wszystko spoko, też już była na wizycie, jakoś pare dni po mnie. Bała się że spotka tam ugly, bo miały tego samego dnia wizyty 😱.
Jak to mówiła, lekarz natchnął ją nadzieją i powiedział że na razie ma nie myśleć o dawczyni ❤️
Całe forum w Ciebie wierzy, to nie gadaj głupot 😜 😘
Wyobraziłam sobie @bazylia128 Jak szła na wizytę przebrana jak szpieg z krainy deszczowcow żeby nikt jej nie rozpoznał 😂😂😂🦹🏻‍♀️

reklama
Ja uważam, że za długo;))
Powinno być pyk i już;)
Długa droga jeszcze przedemna, teraz zaczynam się dopiero martwić bo to dla mnie nowa sytuacja. Do tej pory beta 0, ryk ,reset i powrót do walki.
Miałam 2 zarodki ciekawe czy dwa zostały 🤔
Oby wszystko było już dobrze ❤️. Możesz usunąć ogłoszenie o nerkach 😘

No i proszę, dziś piękna współpraca😊
Wszystko widać pieknie było, żadnego chowania się, 450g maleństwa 😊
Wszystko na swoim miejscu, pysiak słodki 🥰
No i dzisiaj to tak "tu główka, a tu w przekroju, polozenie miednicowe, tu kość udowa, a tu nerki, a tu pecherz, a tu rączki, a widzi pani łokieć, a tu dłon i paluszki itd." 😊😊😊
Wszystko prawidłowo, zapowiada się duży zawodnik, stopy też konkret😀i oby tak dalej wszystko na spokojnie🥰
Cudowny😍😍😍😍

Maz wyjeżdża na miesiąc i wraca ma dwa tygodnie .. Nie jest to łatwe ale nie mamy wyjścia poki co. Jak sie okaże, że nie damy rady jak się mała pojawi to wtedy się będziemy martwić i szukać pracy na miejscu.
Przez to,że go nie ma to ja chyba jakoś nie do końca potrafię się cieszyć z tych przygotowan. No ale może jeszcze mi się zmieni. Jak już będziesz w Polsce to wrzucaj nam zdjęcia znad morza ;)
Na pewno nie jest łatwo, ale to przecież nie na zawsze tak. Podreperujecie budżet i będzie mógł szukać pracy na miejscu.
Wszystko się dobrze ułoży, najważniejsze ze z Hania wszystko dobrze ☺️. Wrzuć nam dzisiaj piękne fotki 😘

W moim otoczeniu 3 dziewczyny usunęły ciążę, wszystkie z wpadek.

Jedna, bo partner nie chciał, w ogóle nie chcą dzieci.
Druga, bo nienawidzi dzieci (sama tak powiedziała).
Trzecia, bo w trudnej sytuacji życiowej (co jestem w stanie jeszcze zrozumieć)... Ta trzecia starała się o córkę też około roku.

Tylko, że ja mieszkam w Niemczech, a tu przerywanie ciąży jest dozwolone.
Jaki los bywa przewrotny i okrutny 😢. Ja też kiedyś nie chciałam mieć dzieci i teraz karma wróciła 🙁

reklama
Do góry