reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry wszystkim 😘
Życzę powodzenia wszystkim Wam które dzisiaj działają i miłego dnia wszystkim 😘

Pytanko mam, czy któraś z Was miała od zastrzyków takie zaczerwienienia? Czy to jakaś alergia i czy to normalne?
Tak, zdarza się. Postaraj się wstrzykiwać powoli 😉
Ja miałam takie zaczerwienienia po orgalutran, ale dość szybko znikały.

reklama
Daj koniecznie znać jak będziesz już miała wyniki. Może nie zrobi się 5 tyś, ale jeśli przyrosty są prawidłowe to kurde... to musi coś znaczyć:(
17 dpt 111
Dziś 21 dpt 640

Boje się dzwonic, bo wiem że powie że mało [emoji24][emoji24][emoji24]
Kalkulator mówi że średni dwudniowy przyrost 140%

Kur.wa przyrosty mam cały czas dobre. Jestem nadal 3 dni w plecy tak jakby

17 dpt 111
Dziś 21 dpt 640

Dzwon kochana nie katuj się! A może po prostu późniejsza implantacja? Przecież to się zdarza. Każda ciąża jest inna. Jeszcze jest nadzieja ❤

@Czarna1985 co tam Kochana u Ciebie? Jak minął weekend? 😘
Hej kochana no weekend chyba za dobrze😜. Zrobilismy imprezke z naszymi przyjaciółmi i strasznie sie spilam🤣🤣🤣wczoraj nie wstalam nawet z łóżka bo kac byl straszny. Chyba potrzebowalam takiego resetu glowy przed tym wszystkim. Zaczynam sie stresować. Jakies zle przeczucia mam . Nie wiem dlaczego 😞
A ogólnie to malo sie tu pojawiam bo zapierdzielam w domu i w ogrodzie ale w tym tygodniu odpuszczam i mam zamiar troche odpoczac bo za 2 tyg wyjezdzamy😁

17 dpt 111
Dziś 21 dpt 640

Dzwoń 😊przecież widzisz wynik i przyrost. Jak dla mnie powie, żeby powtórzyć za 2 dni i będzie chciała zobaczyć na usg. Bez tego sama bałabym się cokolwiek odstawiać. Trzymaj się!!! 😘😘😘

reklama
Noo, mowie Ci.. Jak ja włączyliśmy żeby spróbować nalalismy niestety zimnej wody i tak fajnie bulgotalo że jakby była ciepła to bez zastanowienia bym wskoczyła 😁
Super sprawa z taka wanna. Jak kiedys bede robic lazienke to tez taka kupie ale to juz w Polsce. Za 2 lata mam nadzieję ze zaczniemy budowe to wtedy bede o tym myslec. Kurcze jak ja bym chciała juz wrócić 😞

Do góry