reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Caro♤♤♤♤ iiiiii co ja mówiłam o wierze w kropki !! Wisisz mi piccolo 😂 gratuluje i mam nadzieje, że już wszystko będzie dobrze 😘

@maria_92 jak zobaczyłam Twoje przyrosty to pomyslałam o @Pini88 aaaa ona już się sama odezwała !! 🎉Maya słodziaczek taki 🥰 kiedy ruszasz po rodzeństwo ? 🤓

Tak więc kciuków nie puszczam i mam nadziej, że leniuch ruszy z kopyta !!

Trzymajcie się dziołchy 😁

Zaskoczyło!!! I będzie rosło!!! Mi też przy 3 beta inna niż 0 i wiesz jak ja wtedy wyłam? Wyłam i śmiałam się jednocześnie A mój mąż nie wiedział co się że mną dzieje i czy nie oszalalam [emoji23][emoji1787] A ja po chacie latała jak opętana!!
Ja w pracy jestem , nikt nie wie muszę trzymać emoxje na wodzy, pozatym po historiach które tu czytam każdego dnia boję się cieszyć jakby to określić w pełni.

Zastrzyk z prolutex rano wzięłam i po godzinie badanie dlatego, ale.jest dobrze ;))
Prolutex moze troche podciagnac ale cudu typu z 20 na 80 tez nie zdziala.Jestes szczesciarą,ktora dobrze na leki reaguje.Jedno zmartwienie mniej.

Wogole odnosnie Progesteronu... jesli ktoras ma opcje kupowania za Czeska granica,polecam wam Agolutin,jest o wiele tanszy,lepszy od Prolutexu tyle ze domiesniowy ,troche oleisty .Wiecie jak trzeba robic zastrzyki pol ciazy ,to mozna setio kupe kasy zaoszczedzic .Sa i wloskie odpowiedniki ,i we Francji mozna kupic progesteron w depocie tzn,ze np 1 zastrzyk na dwa dni,albo tydzien i powoli sie uwalnia.Jest duzo roznych mozliwosci.

reklama
Ja tez stracilam nadzieje zreszta jak moglo mi sie udac za pierwszym razem? niespodziewalam sie a jednak zaskoczenie
Kochana ale Ty też miałaś niskie wartości względem dnia po transferze?

Rozmawiałam z dr. Powiedziała że teraz beta powinna być w setkach jak nie w tysiącach.
W poniedziałek idę na betę [emoji29]

Boje się strasznie pozamacicznej

Do góry