U Trz.eciaka miałam usg ciążowe, bardzo miły, wszystko wyjaśnił, opisywał itp. Kiedyś Trzeciak podobno nie akceptował leczenia immuno ale teraz po kilku pacjentkach, którym się udało dzięki temu zajść w ciążę (m.in ja) to zaczął je akceptować i sam potrafi pokierować pacjentki do Łodzi (tam jest dwóch najlepszych immunologii w Polsce jeśli chodzi o leczenie niepłodności prof. Malinowski oraz doc. Pasnik), więc to jest duży plus. Mi tego brakowało, żeby ktoś z kliniki pokierował mnie dalej, ale potem na forum poczytałam, że są kliniki i lekarze, którzy kategorycznie odradzaja leczenie immuno i nie respektują zaleceń immunologa, co jednak w invimedzie we Wrocławiu nie ma miejsca. Mi Lach.owski powiedział, że on nie ma prawa podważać zaleceń lekarza innej specjalizacji i tak w sumie powinny działać inne kliniki.
Jak jesteś do niego zarejestrowana to idź, na pierwszej wizycie nikt niczego nie wymyśli, bo zbierany jest wywiad i jest on dość standardowy w klinice. Jak nie będzie chemii między wami a lekarzem to możecie zmienić lekarza prowadzącego, bo to wy musicie mu ufać. Ale myślę, że będziesz zadowolona.
Kiedy masz pierwszą wizytę?
Moja gwiazda ma już 14 miesięcy, chciałabym wrócić po mrozaka no ale mnie czeka leczenie immuno a w obecnej sytuacji z tym trochę ciężko więc chyba poczekam. Poza tym mamy trochę problemów zdrowotnych z Małą, więc teraz skupię sie na chodzeniu po specjalistach a może w przyszłym roku uda się podejść do transferu.
Bardzo mocno ci kibicuje i trzymam kciuki. Jak wytrzymujesz czekanie na betę?