O jak pięknie wybrnelasOboje
reklama
Ale słodziakTymczasem ja i mój syn - relaxik Zobacz załącznik 1134970
Potwierdzam, jajek brak i ma przewlekłe zapalenie dziąseł, czyli mam jakiś wybrakowany egzemplarz . Nie nadaje się na rozródPamietam Fredzia , szkoda ze swoją wysterylizowalam, bo nie dość ze futro podobne, to tez taka kumata , mąż się zieje ze z kotem gadam , ale ona mi odpowiada , ciekawe co by z tego było jakby się spotkali, nowa rasa ?... ale teraz już można pomarzyć , bo swojemu tez pewnie wycielas jajka
Piękny jest, i jak nauczony że tak ładnie na kolanach leży
Dziekuje, noo jest sliczny i jest z niego straszny pieszczoch, uwielbia jak go miziam i mu robie masazyk pleckow ☺ Moje male szczescie ❤
Może musisz mu pastę do zębów zmienic? ja dziś taka kupiłam sobie, dla wzmocnienia zębów, bo będę aparat zakładaćPotwierdzam, jajek brak i ma przewlekłe zapalenie dziąseł, czyli mam jakiś wybrakowany egzemplarz . Nie nadaje się na rozród
annemarie
Fanka BB :)
Oczywiscie z twojego punktu widzenia tak to moze wygladac,z punku widzenia kogos kto tam mieszka i zyje z tych turystow juz nie.Ty mieszkasz w Hiszpanii to tez inaczej na to patrzysz,ja sie ciesze ze mowia po niemieckuchociaz czasami nie wiadomo o co chodzi.Mi to nie przeszkadza.Swiat jest dla ludzi i dobrze jak sie na tych ludzi otwiera a nie zamyka.Jak komus zalezy na jedzeniu typowym dla tego kraju ,to bez problemu tez to znajdzie.A niemcy sa jacy sa,lubia swoje jedzenie i dlatego kazdy hotel to serwuje.Ja tam jade wypoczac,zmienic tapete,poobserwowac ludzi a nie nastawiac sie negatywnie bo rownie dobrze moglabym w domu zostac.kuniec tematu bo zasmiecamy watek.Zrobiona w takim sensie, że jeśli jadę tam u mam problem żeby się porozumiewać po hiszpańsku, bo kelnerzy chociażby to Anglicy i Niemcy, a w menu prędzej znajdę hamburgera czy hotdoga niż tutejsze dania to dla mnie to już nie jest ani fajne ani autentyczne i nie będę tego polecać.
Podobne klimaty jak to co opisujesz są na Costa Brava, a przynajmniej jest tam po hiszpańsku czy też katalońsku [emoji6]
Serio zakładasz aparat? Czy mnie w jajko robisz?Może musisz mu pastę do zębów zmienic? ja dziś taka kupiłam sobie, dla wzmocnienia zębów, bo będę aparat zakładać
annemarie
Dzizess,musze sobie do tego telefon podladowac.Serio miałaś tyle transferów? to ile stymulacji? Możesz proszę coś więcej napisać jak to wszystko u Ciebie wyglądało? Bo pewnie jest nas tutaj sporo którym dodasz siły Swoją siła
ilmenau
Dzieki. A wiesz coś o Trzeciaku? Bo ja się do niego wstępnie rejestrowałam.... Hmmm a może zmienię ?
U Trz.eciaka miałam usg ciążowe, bardzo miły, wszystko wyjaśnił, opisywał itp. Kiedyś Trzeciak podobno nie akceptował leczenia immuno ale teraz po kilku pacjentkach, którym się udało dzięki temu zajść w ciążę (m.in ja) to zaczął je akceptować i sam potrafi pokierować pacjentki do Łodzi (tam jest dwóch najlepszych immunologii w Polsce jeśli chodzi o leczenie niepłodności prof. Malinowski oraz doc. Pasnik), więc to jest duży plus. Mi tego brakowało, żeby ktoś z kliniki pokierował mnie dalej, ale potem na forum poczytałam, że są kliniki i lekarze, którzy kategorycznie odradzaja leczenie immuno i nie respektują zaleceń immunologa, co jednak w invimedzie we Wrocławiu nie ma miejsca. Mi Lach.owski powiedział, że on nie ma prawa podważać zaleceń lekarza innej specjalizacji i tak w sumie powinny działać inne kliniki.
Jak jesteś do niego zarejestrowana to idź, na pierwszej wizycie nikt niczego nie wymyśli, bo zbierany jest wywiad i jest on dość standardowy w klinice. Jak nie będzie chemii między wami a lekarzem to możecie zmienić lekarza prowadzącego, bo to wy musicie mu ufać. Ale myślę, że będziesz zadowolona.
Kiedy masz pierwszą wizytę?
dziękuję. u Ciebie ok?? Napisz coś więcej
Moja gwiazda ma już 14 miesięcy, chciałabym wrócić po mrozaka no ale mnie czeka leczenie immuno a w obecnej sytuacji z tym trochę ciężko więc chyba poczekam. Poza tym mamy trochę problemów zdrowotnych z Małą, więc teraz skupię sie na chodzeniu po specjalistach a może w przyszłym roku uda się podejść do transferu.
Bardzo mocno ci kibicuje i trzymam kciuki. Jak wytrzymujesz czekanie na betę?
reklama
ilmenau
Dzizess,musze sobie do tego telefon podladowac.
Dziewczyny, @annemarie to największa wojwniczka na tym forum! Jak ja dołączyłam to z otwarta buzią czytałam jej posty - nie dość że niesamowita wiedza o ivf, do tego niesamowita determinacja i wola walki o najważniejszy cel. Nie pozwólcie jej stąd uciec
Podziel się: