reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Cos kolo tego ,kiedys policze zeby z tematem stanac oko w oko.Anecia po prostu wylaczymam emocje i podchodzilam zadaniowo .To mnie uratowalo i zawsze byl plan B i C 👊👊👊
Serio miałaś tyle transferów? 😱 to ile stymulacji? Możesz proszę coś więcej napisać jak to wszystko u Ciebie wyglądało? Bo pewnie jest nas tutaj sporo którym dodasz siły 💪🏼 Swoją siła 😉

reklama

Załączniki

• E8F531CF-C8DD-475C-ABB0-5B802D32F6C1.jpeg
    E8F531CF-C8DD-475C-ABB0-5B802D32F6C1.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 66
  • 4ECB1478-35E5-4CAE-AD16-1A12E5092E65.jpeg
    4ECB1478-35E5-4CAE-AD16-1A12E5092E65.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 69
A jeszcze 5lat temu wjazd do parku Güell był za darmo.[emoji16] Ale fakt, Barcelona jest droga.
No i jeśli zostało Wam południe to koniecznie musicie wrócić, Andaluzja jest boska. Ja muszę się kiedyś do Malagi wybrać, bo nie byłam.
No właśnie planowaliśmy w tym roku, ale przez wirusa przeprowadzka nam się odciągnęła i pewnie pojedziemy w przyszłym roku, bo na jesieni znowu kolejne podejście, wiec ciezko będzie to wszystko ogarnąć.
Słyszałam ze Andaluzja jest piękna... ja się zakochałam w Walencji ❤️ , tam na pewno wrócę i San Sebastian, zrobiliśmy dość sporo przez te dwa tyg, bardzo mi się podobało 🙂

Zapachy na niego wpływają relaksująco 😁😁😁 wiec co sobie będzie żałował 😂😂😂 ale Fredka toz to moj kot jest 😱
Tzn kotka 😂 jak to możliwe?
Ja pamiętam Twojego kota, bo na początku naszej "znajomości" zagadalam cię o kota, właśnie mój Dziki ma identyczne umaszczenie 😘. On jest bardzo kumaty, reaguje na swoje imię i jak do niego coś tam gadam to on mi odmrukuje 😊.

reklama
Do góry