Serio miałaś tyle transferów? to ile stymulacji? Możesz proszę coś więcej napisać jak to wszystko u Ciebie wyglądało? Bo pewnie jest nas tutaj sporo którym dodasz siły Swoją siłaCos kolo tego ,kiedys policze zeby z tematem stanac oko w oko.Anecia po prostu wylaczymam emocje i podchodzilam zadaniowo .To mnie uratowalo i zawsze byl plan B i C
reklama
Zapachy na niego wpływają relaksująco wiec co sobie będzie żałował ale Fredka toz to moj kot jestMój synek oczywiście z moim klapkiem
Zobacz załącznik 1134944
Tzn kotka jak to możliwe?
Nie dość ze bani tak samo , to jeszcze mamy identyczne koty
Załączniki
Alkalalka82
Fanka BB :)
2 z inseminacji, 2 naturalne ale typowo biohemuczne 1 dnia beta ok 3 dnia bez przyrostu.czesc, miałas 4 ciąże po inseminacji?? mi się nigdy nie udało. Mój lekarz były twierdził że to maść na szczury... chociaz przed ivf też chyba 5 miałam insem. ale bez rezultatów
Tylko groźny jak tygrys
Widze wlasnie, az sie wystraszylam jak zobaczylam jego milusi wyraz twarzy
Zapachy na niego wpływają relaksująco wiec co sobie będzie żałował ale Fredka toz to moj kot jest
Nie dość ze bani tak samo , to jeszcze mamy identyczne koty
Przepiekny jest, uwielbiam koty ❤ Wytulilabym
Mój synek oczywiście z moim klapkiem
Zobacz załącznik 1134944
Sliczniusiiii ❤
No właśnie planowaliśmy w tym roku, ale przez wirusa przeprowadzka nam się odciągnęła i pewnie pojedziemy w przyszłym roku, bo na jesieni znowu kolejne podejście, wiec ciezko będzie to wszystko ogarnąć.A jeszcze 5lat temu wjazd do parku Güell był za darmo.[emoji16] Ale fakt, Barcelona jest droga.
No i jeśli zostało Wam południe to koniecznie musicie wrócić, Andaluzja jest boska. Ja muszę się kiedyś do Malagi wybrać, bo nie byłam.
Słyszałam ze Andaluzja jest piękna... ja się zakochałam w Walencji , tam na pewno wrócę i San Sebastian, zrobiliśmy dość sporo przez te dwa tyg, bardzo mi się podobało
Ja pamiętam Twojego kota, bo na początku naszej "znajomości" zagadalam cię o kota, właśnie mój Dziki ma identyczne umaszczenie . On jest bardzo kumaty, reaguje na swoje imię i jak do niego coś tam gadam to on mi odmrukuje .Zapachy na niego wpływają relaksująco wiec co sobie będzie żałował ale Fredka toz to moj kot jest
Mój synek oczywiście z moim klapkiem
Zobacz załącznik 1134944
Moj krolik by go bzyknal W sensie laczka
reklama
Podziel się: