reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja Majorki nie polecam. Widoki ładne, alw to tyle. Z Hiszpania ma to niewiele wspólnego, wyspa zrobiona totalnie pod Niemców i Anglików. W porównaniu do Kanarów czy samej Hiszpanii mega drogo.
Ze jest zrobiona,bym nie powiedziala.Sa tam glownymi goscmi z czego ta wyspa zyje i dobrze.Co nie zmienia faktu,ze jesli wypozyczysz sobie samochod,to masz i cudne samotne zatoczki i piekne plaze i swiety spokoj .Do zwiedzania jest cale mnostwo,sa wspaniale ogrody botaniczne,pamaranczarnie,kosciolki .Ja ten klimat uwielbiam .

o jakie pulpy piękne. Dla mnie jestes prawdziwą wojowniczką. Po ilu transferach przestałas liczyc? 25?? to dla mnie wciaz kosmos. Dałas radę pewnie z racji zawodu swojego ;) nie kazdy miałby tyle siły. Ale ja tez powiedzialam ze zrobię wszystko żeby spełnic swoje marzenie. nie wyobrazam sobie zycia bez dziecka....
Cos kolo tego ,kiedys policze zeby z tematem stanac oko w oko.Anecia po prostu wylaczymam emocje i podchodzilam zadaniowo .To mnie uratowalo i zawsze byl plan B i C 👊👊👊

My w tamtym roku zrobiliśmy przez dwa tyg taki mały objazd Hiszpani, oczywiście jeszcze tam wrócimy, bo zostało nam całe południe, ale do dziś został nam tekst po Barcelonie, ile i czemu tak drogo [emoji23][emoji23][emoji23]
Chodzi o to, ze nie wiedzieliśmy ze wszystkie wejściówki trzeba rezerwować przez neta wcześniej, pewnie jak większość turystów, chyba ze my takie tumany [emoji23][emoji85] i pojechaliśmy do parku Guell i przed nami byli Anglicy i gościu się pytał po ile bilety i zanim usłyszał odpowiedz sam dodał czemu tak drogo [emoji23]?
A jeszcze 5lat temu wjazd do parku Güell był za darmo.[emoji16] Ale fakt, Barcelona jest droga.
No i jeśli zostało Wam południe to koniecznie musicie wrócić, Andaluzja jest boska. Ja muszę się kiedyś do Malagi wybrać, bo nie byłam.

Mój synek oczywiście z moim klapkiem 😂
1592420426649616174126.jpg

Nooo, to te zoo właśnie, to tam tak płakałam jak głupek 😍. Pięknie tam ,co nie? Wszystko zadbane i czyste 🙂. Mnie teraz też średnio na wczasy stać, muszę trzymać kasę w zanadrzu, bo liczę o oczywiście z gorszym scenariuszem 🙄
Właśnie ja nawet nie mam już kasy na gorszy scenariusz. Ewentualnie plan b, czy ktoś się może orientuje gdzie jest skup nerek ;):p:p:p:p:p:p:p:p:p

reklama
Do góry