Do niego to potrzeba tego kociego zaklinaczaChyba bym bez oka bym 👁 wyszła jakbym go na rece wzięła
Zaraz kładę jedzenie, otwieram okno i uciekam
Póki co, kotek delektuje się w spokoju i pozytywnym nastawieniem świeżym powietrzem
reklama
Tak, kobieta, kurczę taka groźna ze aż zapomniałam ze nie pisałam o niej w formie żeńskiejZrób fote tego tygrysaaz jestem ciekawa jak wyglada ten charakterny futrzak
Edit: juz widzialam, wg mnie to kobieta jest
Może to przez to spróbuje jutro mówić psze Pani , wyślę Wam fotkę jaka reakcjaNie chcę Cię martwić, ale na moje oko to jest kotka
może nie lubi jak się do niej mówi per KOT
annemarie
Fanka BB :)
Ze jest zrobiona,bym nie powiedziala.Sa tam glownymi goscmi z czego ta wyspa zyje i dobrze.Co nie zmienia faktu,ze jesli wypozyczysz sobie samochod,to masz i cudne samotne zatoczki i piekne plaze i swiety spokoj .Do zwiedzania jest cale mnostwo,sa wspaniale ogrody botaniczne,pamaranczarnie,kosciolki .Ja ten klimat uwielbiam .A ja Majorki nie polecam. Widoki ładne, alw to tyle. Z Hiszpania ma to niewiele wspólnego, wyspa zrobiona totalnie pod Niemców i Anglików. W porównaniu do Kanarów czy samej Hiszpanii mega drogo.
annemarie
Cos kolo tego ,kiedys policze zeby z tematem stanac oko w oko.Anecia po prostu wylaczymam emocje i podchodzilam zadaniowo .To mnie uratowalo i zawsze byl plan B i Co jakie pulpy piękne. Dla mnie jestes prawdziwą wojowniczką. Po ilu transferach przestałas liczyc? 25?? to dla mnie wciaz kosmos. Dałas radę pewnie z racji zawodu swojego nie kazdy miałby tyle siły. Ale ja tez powiedzialam ze zrobię wszystko żeby spełnic swoje marzenie. nie wyobrazam sobie zycia bez dziecka....
nieagatka
A jeszcze 5lat temu wjazd do parku Güell był za darmo.[emoji16] Ale fakt, Barcelona jest droga.My w tamtym roku zrobiliśmy przez dwa tyg taki mały objazd Hiszpani, oczywiście jeszcze tam wrócimy, bo zostało nam całe południe, ale do dziś został nam tekst po Barcelonie, ile i czemu tak drogo [emoji23][emoji23][emoji23]
Chodzi o to, ze nie wiedzieliśmy ze wszystkie wejściówki trzeba rezerwować przez neta wcześniej, pewnie jak większość turystów, chyba ze my takie tumany [emoji23][emoji85] i pojechaliśmy do parku Guell i przed nami byli Anglicy i gościu się pytał po ile bilety i zanim usłyszał odpowiedz sam dodał czemu tak drogo [emoji23]?
No i jeśli zostało Wam południe to koniecznie musicie wrócić, Andaluzja jest boska. Ja muszę się kiedyś do Malagi wybrać, bo nie byłam.
Netiaskitchen
Koniecznie!!!Może to przez to spróbuje jutro mówić psze Pani , wyślę Wam fotkę jaka reakcja
Właśnie ja nawet nie mam już kasy na gorszy scenariusz. Ewentualnie plan b, czy ktoś się może orientuje gdzie jest skup nerekNooo, to te zoo właśnie, to tam tak płakałam jak głupek . Pięknie tam ,co nie? Wszystko zadbane i czyste . Mnie teraz też średnio na wczasy stać, muszę trzymać kasę w zanadrzu, bo liczę o oczywiście z gorszym scenariuszem
reklama
Nie podołam temu zadaniu zapytam koleżanki czy to Monsieur czy MadameNo to @Camilleka ma fuchę, musi pod ogon zajrzeć
Podziel się: