reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Wyobraziłam sobie tych followersów😆😆😆Śledzących z zapartym tchem wydarzenia z forum😆😆😆No jaja jak berety 😆😆😆
Tak, teraz mi się chce śmiać ale jakiś czas temu jak przeczytałam jak są na czasie to trochę mnie to przerazilo... Taki Truman Show.. Może jest ich więcej nawet :eek: kurczę ja tu w obsadzie od 2012 to może po jakieś tantiemy zaczniemy się zgłaszać..

reklama
Uspokój sie bo nie mogę ze smiechu 😂😂😂

Ej ja nawet nie zaczelam :eek: w takim korpo to musi być jednak nudno.. Ja ledwo dam radę odtworzyć forum telefonu w biegu żeby jedne wpis odczytać, nie mówiąc o odpisywaniu.. A tam wszyscy zapatrzeni zbiorowo jak na Dynastie albo Mode na Sukces za starych czasów :eek: Serio, muszę znaleźć taką pracę....

Jesteś gwiazdą tego wieczoru ❤️❤️❤️😂😂😂😂

Mnie życie zmusiło do odejścia z banku (atmosfera + problemy z niepłodnością) ale 8 lat tam siedzialam i jakbym tam pracowała bedąc w ciąży to też bym musiała czytać forum po nocach bo inaczej nie mialabym czasu. 😉

Także musimy zmienic fach na korpo-szczurka 😂😂 (oczywiście nie chcę nikogo urazić 😜)

Dzięki za słowa wsparcia z Krakowa. Właśnie u nas nie ma gdzie sie leczyć mam wrażenie, że trzeba stąd uciekać. Bardzo Ci gratuluje Córeczki :) Coś z ta kliniką jest jednak... Doktor robi dobry marketing, my tam straciliśmy 1,5 roku... Teraz trzeba ruszać dalej. Bardzo Ci gratuluje dzieciaczka!

tylko w Novum transfer robią w 2-3 dniu... a u nas wszystkie zarodki poza tym jednym niestety padły po 3-ej dobie :(
Hej, nieprawda jest ze Novum robi transfery w 3. Dobie. Przy pierwszej stymulacji tak mieliśmy podane 3. Dniowe zarodki, ale w związku z tym że umierały i przyczyną był czynnik męski przy 2. Procedurze miałam podana blastocyste. Jesli się tam wybierzecie to odrazu zapiszcie się do dr Wol...kiego
Jestem w 38t.c. dzięki Novum.

Tak, teraz mi się chce śmiać ale jakiś czas temu jak przeczytałam jak są na czasie to trochę mnie to przerazilo... Taki Truman Show.. Może jest ich więcej nawet :eek: kurczę ja tu w obsadzie od 2012 to może po jakieś tantiemy zaczniemy się zgłaszać..

Ej, a moze oni powinni przydzielać jakieś nagrody za najlepsze teksty czy cos? 😜

Ja też nie moglam uwierzyć, że ktoś dla "rozrywki" może czytać takie forum. 😉

Jesteś gwiazdą tego wieczoru ❤❤❤😂😂😂😂

Mnie życie zmusiło do odejścia z banku (atmosfera + problemy z niepłodnością) ale 8 lat tam siedzialam i jakbym tam pracowała bedąc w ciąży to też bym musiała czytać forum po nocach bo inaczej nie mialabym czasu. 😉

Także musimy zmienic fach na korpo-szczurka 😂😂 (oczywiście nie chcę nikogo urazić 😜)
Zgadzam się ;) akurat w angielskim korpo banku nie jest aż tak źle jak potrafi być w wiekszosci korporacji które znam z doświadczenia... dlatego tam siedzę :p Wiesz zrobiłam numer w grudniu i odeszłam po 3 latach, tuż przez transferem który na straty pisałam a tu ciąża! I moja angielsko-hiszpańska korpo nie miała problemu aby mnie spowrotem w ciąży przyjąć.. Pisałam tu wtedy dziewczynom jaki to był szok. Więc dochodzę do wniosku że udało mi się znaleźć 'ludzka' korporacje a to rzadkość!

Jak znalazł by było 😆😆😆Tantiemy za takie wypociny, why not😉

Zgadzam się ;) akurat w angielskim korpo banku nie jest aż tak źle jak potrafi być w wiekszosci korporacji które znam z doświadczenia... dlatego tam siedzę :p Wiesz zrobiłam numer w grudniu i odeszłam po 3 latach, tuż przez transferem który na straty pisałam a tu ciąża! I moja angielsko-hiszpańska korpo nie miała problemu aby mnie spowrotem w ciąży przyjąć.. Pisałam tu wtedy dziewczynom jaki to był szok. Więc dochodzę do wniosku że udało mi się znaleźć 'ludzka' korporacje a to rzadkość!

No to Ci kochana szczerze zazdroszczę, bo ja bym nawet wolnego nie dostawała co kilka dni, zeby jeździć na wizyty... Niestety u nas było bardzo nieludzkie podejście w pracy do tematu ciąży. Wszystkie zaciążone i młode matki miały przekichane (i to delikatnie mówiąc). I bardzo się cieszę, ze Tobie sie poszcześciło 😘

Dziś jest 24+2, jutro spotkanie z położna - w końcu po 12tygodniach, usg nie będzie na pewno. Może tylko echo serca 😊

Niestety utrogestan już obiecany dla mojej znajomej która podchodzi tutaj do ivf i nie chcą jej lekarze dać progesteronu po transferze
Ale zlecialooo,dopiero co miałaś USG serduszkowe😍a tu już taki brzusio ♥️ślicznie .
Do ostatniego na naturalnym miałam jeszcze uskrobanego 😉bo też uwazali,że nie potrzeba 😬😬 teraz zdecydowałam się na sztucznym ,ale te dawki są tak minimalne ...będę coś kombinowała 😉😉trzymaj się cieplutko 😘😘

A wierzycie,że naprawdę całą korpo nas podczytuje? Bo dla mnie to jakieś takie śmieszne i niewiarygodne.. No chyba,że Ugly wszystkim dookola powiedziała,że będzie podchodzila do in vitro i stąd czerpie wiedzę albo jest tam dużo więcej takich "starających się"... No bo ja zawsze sobie wyobrażałam,ze praca w korpo to taki wyścig szczurów i nie ma czasu na nic nie robienie A tym bardziej śledzenie jakiegoś tam forum... hmmm, mam zagawostke od rana... [emoji848][emoji848][emoji848]

A tak w ogóle to dzień dobry dziewczynki
Miłego dnia [emoji8]
@Murawa co tam? Jak tam?
Zależy od korpo, w moim korpo nie mialam czasu na takie pierdoły 😉
Milego dzionka😘😘😘

reklama
A wierzycie,że naprawdę całą korpo nas podczytuje? Bo dla mnie to jakieś takie śmieszne i niewiarygodne.. No chyba,że Ugly wszystkim dookola powiedziała,że będzie podchodzila do in vitro i stąd czerpie wiedzę albo jest tam dużo więcej takich "starających się"... No bo ja zawsze sobie wyobrażałam,ze praca w korpo to taki wyścig szczurów i nie ma czasu na nic nie robienie A tym bardziej śledzenie jakiegoś tam forum... hmmm, mam zagawostke od rana... [emoji848][emoji848][emoji848]

A tak w ogóle to dzień dobry dziewczynki
Miłego dnia [emoji8]
@Murawa co tam? Jak tam?

No właśnie, znowu nam @Murawa gdzieś przepadła 🧐

Nie wiem czy nasz czytaja, ale jeżeli mają "pożywkę" z czyjejś tragedii i takich problemów to coz.. Dziwny sposób na "dowartosciowanie" swojego życia 😉

I @klaudiaanita bohaterko dzielna jak sie masz? Jak się czujesz i trzymasz?

Do góry